GÜNDEM 23.04.2020 - 23:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1814+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için yerel sanatçılar eşliğinde mahallelerde mini konserler düzenliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve orkestrası üstü açık otobüsle sokak sokak konserlerine devam ederken; salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar da mobil tır sahnesinde Antalyalılarla buluşuyor. TIRLA MOBİL KONSER Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil sahneyle mahalle mahalle dolaşarak konserler veren yerel sanatçılar, 23 Nisan coşkusu yaşatırken, evlerinde kalan vatandaşlara moral veriyor. Proje ile salgın nedeniyle sıkıntılı günler geçiren yerel sanatçılara destek de olunuyor. BALKONLAR KIRMIZI BEYAZ Bu kapsamda Atatürk Mahallesi, Sütçüler Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde verilen konserler büyük ilgi gördü. Konserler öncesi, Büyükşehir ekipleri ev ev dolaşarak vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Konser sırasında bağımsızlığımızın sembolü bayraklarla balkonlara çıkan Antalyalılar, orkestranın seslendirdiği marş ve şarkılara eşlik ederek, büyük coşku yaşadı. Vatandaşlar bu anlamlı etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 100. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu en güzel şekilde yaşamak, salgın nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için yerel sanatçılar eşliğinde mahallelerde mini konserler düzenliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümü ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı salgın nedeniyle vatandaşların evlerinde en coşkulu şekilde kutlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve orkestrası üstü açık otobüsle sokak sokak konserlerine devam ederken; salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar da mobil tır sahnesinde Antalyalılarla buluşuyor.

TIRLA MOBİL KONSER
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan mobil sahneyle mahalle mahalle dolaşarak konserler veren yerel sanatçılar, 23 Nisan coşkusu yaşatırken, evlerinde kalan vatandaşlara moral veriyor. Proje ile salgın nedeniyle sıkıntılı günler geçiren yerel sanatçılara destek de olunuyor.

BALKONLAR KIRMIZI BEYAZ
Bu kapsamda Atatürk Mahallesi, Sütçüler Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde verilen konserler büyük ilgi gördü. Konserler öncesi, Büyükşehir ekipleri ev ev dolaşarak vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Konser sırasında bağımsızlığımızın sembolü bayraklarla balkonlara çıkan Antalyalılar, orkestranın seslendirdiği marş ve şarkılara eşlik ederek, büyük coşku yaşadı. Vatandaşlar bu anlamlı etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.