Aba'ya, aba altindan sopa!

ASAYİŞ 03.11.2020 - 20:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1766+ kez okundu.
 

Aba'ya, aba altindan sopa!

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda yapılan olağanüstü seçimle başkan seçilen ve seçim döneminde bir çok dava dosyası ile gündeme oturan Şahin Aba'ya sosyal medya üzerinden meydan okundu. Acaba neden?

Adli sicil kaydı bir hayli kabarık olması ile bilinen Antalya Bakkallar Odası Başkanı Şahin Aba’nın  ruhsatsız silah kullanmaktan tutun da, görevi kötüye kullanma, darp, taksirli adam yaralama, tefecilik ve denetimli serbestlik nedeniyle haklarının kısıtlı olduğu seçimler öncesinde yerel medyada gündeme gelmişti. Sosyal Medya’da Serkan Çınkır isimli hesaptan yapılan “Sen değil kralın bize böyle konuşamaz tefeci kralı teneke şahin aba akıllı bizi kimseyle karıştırma senin faize verdiğin paraların senin varsakta tokatladığın parseller seni kurtaramaz akıllı ol ben siyasetçi değilim sokaktan geldim gecenin şahidi yoktur akıllı ol bizim ne senin parana sede senin gibi bir tappaya ihtiyacımız yok bunuda bil burdan da açıkça söylüyorum seni gördüğüm yerde kulağına tokadı vurucam git beni şikayet et oğlum bu iş azmettirmeye benzemez…” paylaşım kafaları karıştırdı. Acaba yeni başkan Şahin Aba ile Serkan Çankır arasında ne geçti? Aba tehdit mi etti de böyle bir paylaşım yapıldı? Önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz. Geçmişte gündeme getirdiğimiz haberimiz: http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-esnafI-bunlar-mI-yonetecek-6049.html
Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda yapılan olağanüstü seçimle başkan seçilen ve seçim döneminde bir çok dava dosyası ile gündeme oturan Şahin Aba'ya sosyal medya üzerinden meydan okundu. Acaba neden?

Adli sicil kaydı bir hayli kabarık olması ile bilinen Antalya Bakkallar Odası Başkanı Şahin Aba’nın  ruhsatsız silah kullanmaktan tutun da, görevi kötüye kullanma, darp, taksirli adam yaralama, tefecilik ve denetimli serbestlik nedeniyle haklarının kısıtlı olduğu seçimler öncesinde yerel medyada gündeme gelmişti.

Sosyal Medya’da Serkan Çınkır isimli hesaptan yapılan “Sen değil kralın bize böyle konuşamaz tefeci kralı teneke şahin aba akıllı bizi kimseyle karıştırma senin faize verdiğin paraların senin varsakta tokatladığın parseller seni kurtaramaz akıllı ol ben siyasetçi değilim sokaktan geldim gecenin şahidi yoktur akıllı ol bizim ne senin parana sede senin gibi bir tappaya ihtiyacımız yok bunuda bil burdan da açıkça söylüyorum seni gördüğüm yerde kulağına tokadı vurucam git beni şikayet et oğlum bu iş azmettirmeye benzemez…” paylaşım kafaları karıştırdı. Acaba yeni başkan Şahin Aba ile Serkan Çankır arasında ne geçti? Aba tehdit mi etti de böyle bir paylaşım yapıldı? Önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz.

Geçmişte gündeme getirdiğimiz haberimiz:

http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-esnafI-bunlar-mI-yonetecek-6049.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.