Adam Bareiro Alanyaspor'da

SPOR 24.08.2020 - 21:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2695+ kez okundu.
 

Adam Bareiro Alanyaspor'da

Alanyaspor Kulübü, Meksika'nın Monterrey kulübünden Adam Fernando Bareiro Gamarra ile bir yıllık geçici transfer sözleşmesi imzaladı.

Alanyaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama'da: Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarımızın devam ettiğini ve son olarak forvet hattına Bareiro ile takviye yaptıklarını söyledi. 24 yaşındaki Bareiro'nun Paraguay Milli Takımı'nda da forma giydiğini belirten Çavuşoğlu, "Bareiro, kulübümüzde bir yıl kiralık olarak forma giyecek. Takımımıza katkı sağlayacağına ve çok iyi işler yapacağına inandığımız için kendisini transfer ettik. Hem camiamıza, hem de Bareiro’ya hayırlı olsun. Allah kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi. Yöneltilen bir soru üzerine, kamp çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren başkanımız Hasan Çavuşoğlu, "İlk etap kamp dönemi eksiklerimiz olmasına rağmen gayet iyi geçti. Bir hazırlık maçı yapma şansı bulduk. Erzurum'da fazla hazırlık maçı yapamadık ama inşallah 2’nci etap kampında 3 hazırlık maçı yapıp, lige hazır hale geleceğiz. Kampa ben de gittim. Gayet güzel ve motivasyonlu bir şekilde, güzel bir aile ortamında, işbirliği şeklinde antrenmanların iyi geçtiğini gördüm. Bundan da mutluluk duydum. Yeni bir teknik ekiple, yeni katılan oyuncularımızla beraber güzel bir çalışma oldu. Eksik kalan oyuncularımız da inşallah önümüzdeki son kampa dahil edeceğiz. Bugün Bareiro’yu dahil ettik. Onun dışında yine transferlerimiz önümüzdeki günlerde olacak. Onlar da inşallah kampa katılacaklar" diye konuştu. Adam Bareiro ise şunları söyledi: "Her şeyden önce sayın başkanıma bana olan güvenlerinden ve beni buraya layık gördüklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Araştırmalarımda kulübün ne kadar güzel ve ne kadar düzenli olduğunu gördüm. Beni buraya çağırdıklarından dolayı çok gurur duyuyorum. İnşallah ben de takımıma oyunumla, gayretimle faydalı olacağıma inanıyorum. Tekrar başkanıma teşekkür ediyorum. Burada tüm gayretimi göstereceğim. Maçlarda tüm çabamı sarf edeceğim. Bu kulübü daha iyi yerlere getirebilmek için elinden gelen her şeyi gösteren bir oyuncu izleyecekler. Bunları yapacağıma inanıyorum."
Alanyaspor Kulübü, Meksika'nın Monterrey kulübünden Adam Fernando Bareiro Gamarra ile bir yıllık geçici transfer sözleşmesi imzaladı.

Alanyaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama'da:

Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarımızın devam ettiğini ve son olarak forvet hattına Bareiro ile takviye yaptıklarını söyledi. 24 yaşındaki Bareiro'nun Paraguay Milli Takımı'nda da forma giydiğini belirten Çavuşoğlu, "Bareiro, kulübümüzde bir yıl kiralık olarak forma giyecek. Takımımıza katkı sağlayacağına ve çok iyi işler yapacağına inandığımız için kendisini transfer ettik. Hem camiamıza, hem de Bareiro’ya hayırlı olsun. Allah kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi.

Yöneltilen bir soru üzerine, kamp çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren başkanımız Hasan Çavuşoğlu, "İlk etap kamp dönemi eksiklerimiz olmasına rağmen gayet iyi geçti. Bir hazırlık maçı yapma şansı bulduk. Erzurum'da fazla hazırlık maçı yapamadık ama inşallah 2’nci etap kampında 3 hazırlık maçı yapıp, lige hazır hale geleceğiz. Kampa ben de gittim. Gayet güzel ve motivasyonlu bir şekilde, güzel bir aile ortamında, işbirliği şeklinde antrenmanların iyi geçtiğini gördüm. Bundan da mutluluk duydum. Yeni bir teknik ekiple, yeni katılan oyuncularımızla beraber güzel bir çalışma oldu. Eksik kalan oyuncularımız da inşallah önümüzdeki son kampa dahil edeceğiz. Bugün Bareiro’yu dahil ettik. Onun dışında yine transferlerimiz önümüzdeki günlerde olacak. Onlar da inşallah kampa katılacaklar" diye konuştu.

Adam Bareiro ise şunları söyledi: "Her şeyden önce sayın başkanıma bana olan güvenlerinden ve beni buraya layık gördüklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Araştırmalarımda kulübün ne kadar güzel ve ne kadar düzenli olduğunu gördüm. Beni buraya çağırdıklarından dolayı çok gurur duyuyorum. İnşallah ben de takımıma oyunumla, gayretimle faydalı olacağıma inanıyorum. Tekrar başkanıma teşekkür ediyorum. Burada tüm gayretimi göstereceğim. Maçlarda tüm çabamı sarf edeceğim. Bu kulübü daha iyi yerlere getirebilmek için elinden gelen her şeyi gösteren bir oyuncu izleyecekler. Bunları yapacağıma inanıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.