AGC BAŞKANI MEVLÜT YENİ “BİZİMLE İLGİSİ YOK”

ASAYİŞ 08.04.2020 - 11:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2589+ kez okundu.
 

AGC BAŞKANI MEVLÜT YENİ “BİZİMLE İLGİSİ YOK”

Gazeteciler hakkında hakaret içeren paylaşımlar yapan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi Harun Kırbıyık’ın sahte araç basın kartı kullandığı yönünde gelen iddiaları gündeme taşımış ve iddialar ile ilgili cevap hakkı sunmuştuk.

Haberde söz konusu iş adamına ait   34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta AGC logolu araç basın kartı kullanıldığı ihbarını Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni tarafından  bilgisi olup olmadığı sorumuza bu sabah cevap geldi.  Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni yaptığı açıklamada Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti ile hiçbir bağlantıları olmadığını belirterek logo ve isimlerin karıştırıldığın söyledi. AGC olarak basın kartı verme yetkilerinin olmadığını söyleyen başkan Yeni, Basın kartı dağıtımının  iletişim başkanlığı yetkisinde olduğunu söyledi.  AGC yönetiminden hiçbir arkadaşının  bahsi geçen  firmaya resmi olarak basın danışmanlığı hizmeti vermediğini belirten başkan Yeni,  “Biz AGC olarak gerekli yerlere şikayetimizi yapacağız. Yetkililerde bu haberi ihbar kabul edip araç ile ilgili soruşturma başlatmalıdır. Söz konusu firma ve şahıs ile ilgili Antalya Gazeteciler Cemiyetinin hiçbir ilgisi yoktur.” İfadesini kullandı.   Araç sahibi olduğu iddia edilen Harun Kırbıyık ise hala sessizliğini koruyor... ilgili haberin linki aşağıdadır...  http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-kIrbIyIk-sahte-basIn-kartI-mI-kullanIyor-5415.html
Gazeteciler hakkında hakaret içeren paylaşımlar yapan KIRBIYIK AŞ.’nin sahibi Harun Kırbıyık’ın sahte araç basın kartı kullandığı yönünde gelen iddiaları gündeme taşımış ve iddialar ile ilgili cevap hakkı sunmuştuk.

Haberde söz konusu iş adamına ait   34 YN 1467 plakalı Range Rower marka İstanbul plakalı araçta AGC logolu araç basın kartı kullanıldığı ihbarını Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni tarafından  bilgisi olup olmadığı sorumuza bu sabah cevap geldi.  Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni yaptığı açıklamada Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti ile hiçbir bağlantıları olmadığını belirterek logo ve isimlerin karıştırıldığın söyledi.

AGC olarak basın kartı verme yetkilerinin olmadığını söyleyen başkan Yeni, Basın kartı dağıtımının  iletişim başkanlığı yetkisinde olduğunu söyledi.  AGC yönetiminden hiçbir arkadaşının  bahsi geçen  firmaya resmi olarak basın danışmanlığı hizmeti vermediğini belirten başkan Yeni,  “Biz AGC olarak gerekli yerlere şikayetimizi yapacağız. Yetkililerde bu haberi ihbar kabul edip araç ile ilgili soruşturma başlatmalıdır. Söz konusu firma ve şahıs ile ilgili Antalya Gazeteciler Cemiyetinin hiçbir ilgisi yoktur.” İfadesini kullandı.

 

Araç sahibi olduğu iddia edilen Harun Kırbıyık ise hala sessizliğini koruyor...

ilgili haberin linki aşağıdadır... 

http://gazeteakdeniz.com.tr/haber-kIrbIyIk-sahte-basIn-kartI-mI-kullanIyor-5415.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.