Ahlâksızın, şu’cusu, bu’cusu olmaz !.

SİYASET 09.09.2020 - 22:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3136+ kez okundu.
 

Ahlâksızın, şu’cusu, bu’cusu olmaz !.

Strateji Uzmanı ve yazar Erol Mütercimler’in İmam Hatip Lisesi mezunlarına yönelik sözlerini değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Birilerinin hataları yüzünden, hiç kimse İmam Hatip’li tertemiz yüzlerce insanı itham etmeye kalkmasın”dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Strateji Uzmanı ve yazar Erol Mütercimler’in “Haber Global” televizyonunda katıldığı bir programında,“O imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekâr, cinsi sapık, ahlaksız” ifadelerini kullanmasının bir tek ahlaksız üzerinden okulları, kurumları ve camiaları yaftalamasının büyük bir terbiyesizlik olduğunu belirtti.   Düzen, “Ahlaki değerlerimizle ve toplumsal normlarımızla asla bağdaşmayan sahtekârlık, taciz, tecavüz gibi suçları işleyen, ahlaksızlar üzerinden kurumları yıpratmaya yönelik kara propaganda çabaları büyük bir haksızlıktır. Bu durumları, içinde taşıdığı art niyetini ifşa etmek ve fırsat olarak görmek de büyük bir ahlaksızlıktır. Kişiliği bozuk, ahlaksız bir birey toplumun her katmanında, her kısmında, her yerde maalesef olabilmektedir. Kişilerin yaptıkları kötülükler bütün bir camiaya mal edilmemeli; evrensel bir ahlaki ve hukuki düstur olan suçun şahsiliği prensibi çerçevesinde ahlaksızlık kurumsal yaftalamaya dönüştürülmemeli, kurumsal itibar suikastına teşebbüs edilmemelidir.” dedi.   Düzen, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu ülke, bir gruba/kesime karşı yapılan genellemelerden, ön yargılı ve rövanşist bakış açısından çok çekti. Ahlâksızın, şu’cusu, bu’cusu olmaz; ahlâksız, ahlâksızdır! Birilerinin hataları yüzünden, hiç kimse İmam-Hatipli tertemiz yüz binlerce insanı itham etmeye kalkmasın!..”
Strateji Uzmanı ve yazar Erol Mütercimler’in İmam Hatip Lisesi mezunlarına yönelik sözlerini değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Birilerinin hataları yüzünden, hiç kimse İmam Hatip’li tertemiz yüzlerce insanı itham etmeye kalkmasın”dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, Strateji Uzmanı ve yazar Erol Mütercimler’in “Haber Global” televizyonunda katıldığı bir programında,“O imam hatipten mezun olanlar bakın karşımıza ne olarak çıkıyor, sahtekâr, cinsi sapık, ahlaksız” ifadelerini kullanmasının bir tek ahlaksız üzerinden okulları, kurumları ve camiaları yaftalamasının büyük bir terbiyesizlik olduğunu belirtti.
 
Düzen, “Ahlaki değerlerimizle ve toplumsal normlarımızla asla bağdaşmayan sahtekârlık, taciz, tecavüz gibi suçları işleyen, ahlaksızlar üzerinden kurumları yıpratmaya yönelik kara propaganda çabaları büyük bir haksızlıktır. Bu durumları, içinde taşıdığı art niyetini ifşa etmek ve fırsat olarak görmek de büyük bir ahlaksızlıktır. Kişiliği bozuk, ahlaksız bir birey toplumun her katmanında, her kısmında, her yerde maalesef olabilmektedir. Kişilerin yaptıkları kötülükler bütün bir camiaya mal edilmemeli; evrensel bir ahlaki ve hukuki düstur olan suçun şahsiliği prensibi çerçevesinde ahlaksızlık kurumsal yaftalamaya dönüştürülmemeli, kurumsal itibar suikastına teşebbüs edilmemelidir.” dedi.
 
Düzen, sözlerini şöyle noktaladı: “Bu ülke, bir gruba/kesime karşı yapılan genellemelerden, ön yargılı ve rövanşist bakış açısından çok çekti. Ahlâksızın, şu’cusu, bu’cusu olmaz; ahlâksız, ahlâksızdır! Birilerinin hataları yüzünden, hiç kimse İmam-Hatipli tertemiz yüz binlerce insanı itham etmeye kalkmasın!..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.