Ahmet Aydın, adaylığını açıklıyor

SİYASET 15.07.2020 - 12:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1561+ kez okundu.
 

Ahmet Aydın, adaylığını açıklıyor

İYİ Parti'de kongre süreci devam ederken Eski İl Başkanı Ahmet Aydın, il başkan adaylığını Cumartesi Günü İyi Parti İl Binası önünde açıklayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İYİ Parti'de kongre süreci devam ederken Eski İl Başkanı Ahmet Aydın, il başkan adaylığını Cumartesi Günü İyi Parti İl Binası önünde açıklayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Saat 18.30'da gerçekleştirilecek program ile açıklanacak adaylık açıklamasına çok sayıda partilinin gelmesi bekleniyor. İşte Ahmet Aydın'ın sosyal medya duyurusu: Kıymetli hemşehrilerim: Demokratik ve adil bir siyasi zemin arayışında karanlıklardan aydınlıklara geçişimizin üst yapısı olan İYİ Parti'miz için hiçbir sorumluluk ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Aynı düşünmeyebiliriz fakat birlikte düşünebiliriz inancı ile bir ve bütün bir teşkilat yapısını sağlamak, tüketen değil üreten olma gayreti ile karanlığın korkulu rüyası, parlayan güneşimiz İYİ Parti'mizin iktidar yürüşünü Antalya'dan başlatmak ortak kaygımızdır. Kuruluştan kurumsallaşmaya kadarki olan tecrübemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak arzumuzdur. "Bir dil bulacağız, herşeye varan, Birşeyleri anlatabilen, Böyle dilsiz, böyle düşmanca, böyle bölük pörçük, Dolaşmayacağız bu dünyada.." Bu itibarla iyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz İYİ Parti’mizin çeşitli kademelerinde temsil etmiş veya temsil edecek olan bizler, şimdi de daha büyük bir azim ve kararlılıkla kurumsal kimliğimizi, çok daha fazla kişilere ulaştırmak azmindeyiz. Bugün elimizi taşın altına koyma cesareti ile "daha önce yaptık şimdi daha iyi yapabiliriz" diyerek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı ve İl Yönetimi görevine tam kadromuz ile birlikte talip olduğumuzu bildiriyor, 18 Temmuz Cumartesi günü saat 18:30'da İYİ Parti Antalya İl Başkanlığımız önünde tertipleyeceğimiz "kazananın çok, kaybedenin olmayacağı" kongremize adaylık açıklamamızda siz kıymetli hemşehrilerimi de aramızda bulunmaya davet ediyorum. Ahmet AYDIN İYİ Parti Antalya İl Başkanı Adayı
İYİ Parti'de kongre süreci devam ederken Eski İl Başkanı Ahmet Aydın, il başkan adaylığını Cumartesi Günü İyi Parti İl Binası önünde açıklayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İYİ Parti'de kongre süreci devam ederken Eski İl Başkanı Ahmet Aydın, il başkan adaylığını Cumartesi Günü İyi Parti İl Binası önünde açıklayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Saat 18.30'da gerçekleştirilecek program ile açıklanacak adaylık açıklamasına çok sayıda partilinin gelmesi bekleniyor.

İşte Ahmet Aydın'ın sosyal medya duyurusu:

Kıymetli hemşehrilerim:

Demokratik ve adil bir siyasi zemin arayışında karanlıklardan aydınlıklara geçişimizin üst yapısı olan İYİ Parti'miz için hiçbir sorumluluk ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık. Aynı düşünmeyebiliriz fakat birlikte düşünebiliriz inancı ile bir ve bütün bir teşkilat yapısını sağlamak, tüketen değil üreten olma gayreti ile karanlığın korkulu rüyası, parlayan güneşimiz İYİ Parti'mizin iktidar yürüşünü Antalya'dan başlatmak ortak kaygımızdır.

Kuruluştan kurumsallaşmaya kadarki olan tecrübemizle böyle tarihi bir misyonu sizlerle üstlenmek ve iktidar yürüyüşümüzde de sizlerle beraber olmak arzumuzdur.

"Bir dil bulacağız, herşeye varan,
Birşeyleri anlatabilen,
Böyle dilsiz, böyle düşmanca, böyle bölük pörçük,
Dolaşmayacağız bu dünyada.."

Bu itibarla iyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz İYİ Parti’mizin çeşitli kademelerinde temsil etmiş veya temsil edecek olan bizler, şimdi de daha büyük bir azim ve kararlılıkla kurumsal kimliğimizi, çok daha fazla kişilere ulaştırmak azmindeyiz. Bugün elimizi taşın altına koyma cesareti ile "daha önce yaptık şimdi daha iyi yapabiliriz" diyerek İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı ve İl Yönetimi görevine tam kadromuz ile birlikte talip olduğumuzu bildiriyor, 18 Temmuz Cumartesi günü saat 18:30'da İYİ Parti Antalya İl Başkanlığımız önünde tertipleyeceğimiz "kazananın çok, kaybedenin olmayacağı" kongremize adaylık açıklamamızda siz kıymetli hemşehrilerimi de aramızda bulunmaya davet ediyorum.

Ahmet AYDIN
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.