Ak Parti’de Yusuf Halimoğlu Yeniden Seçildi

SİYASET 04.10.2020 - 21:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1641+ kez okundu.
 

Ak Parti’de Yusuf Halimoğlu Yeniden Seçildi

Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı 7’nci Olağan Kongresi, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak katılan Yusuf Halimoğlu, başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çolak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe delegeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Kongrede konuşan İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiğini ve halen iktidarda olduğunu hatırlatarak, bu süreçte hizmetlerini engellemek için askeri darbe dahil bir sürü engel çıkarıldığını anlattı. Türki Milleti’nin yaşanılan bu zor dönemlerde hem devlete hemde demokrasiye sahip çıktığını belirten İbrahim Ethem Taş, “Şimdi cumhur ittifakıyla birlikte yakın hedefimiz, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te yeniden seçilmesini sağlamak. Bunun çalışmalarımızı azami gayretle sürdüreceğiz” dedi. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’da kendisini yeniden göreve layık gören herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre yapacaklarını söyledi. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongrede milletvekillerinin konuşmalarının ardından yapılan seçimde mevcut AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu yeniden seçildi. Seçimin ardından Yusuf Halimoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederken, Manavgat’ı tekrar layık olduğu noktaya çıkarabilmek için çalışmalarına hiç hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Başkan Halimoğlu, “Bu yeni dönemde de ilçemiz için hizmetlerimizi hükümetimizden aldığımız destekle devam ettireceğiz. Desteklerinden dolayı il başkanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza ve özellikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti Manavgat İlçe Teşkilatı 7’nci Olağan Kongresi, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak katılan Yusuf Halimoğlu, başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çolak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe delegeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.


Kongrede konuşan İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiğini ve halen iktidarda olduğunu hatırlatarak, bu süreçte hizmetlerini engellemek için askeri darbe dahil bir sürü engel çıkarıldığını anlattı. Türki Milleti’nin yaşanılan bu zor dönemlerde hem devlete hemde demokrasiye sahip çıktığını belirten İbrahim Ethem Taş, “Şimdi cumhur ittifakıyla birlikte yakın hedefimiz, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te yeniden seçilmesini sağlamak. Bunun çalışmalarımızı azami gayretle sürdüreceğiz” dedi.


Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’da kendisini yeniden göreve layık gören herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre yapacaklarını söyledi. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongrede milletvekillerinin konuşmalarının ardından yapılan seçimde mevcut AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu yeniden seçildi.


Seçimin ardından Yusuf Halimoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederken, Manavgat’ı tekrar layık olduğu noktaya çıkarabilmek için çalışmalarına hiç hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Başkan Halimoğlu, “Bu yeni dönemde de ilçemiz için hizmetlerimizi hükümetimizden aldığımız destekle devam ettireceğiz. Desteklerinden dolayı il başkanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza ve özellikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.