AKAR OTO AKSESUAR'DAN KEMERSPOR'A JEST

SPOR 16.12.2020 - 20:54, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2159+ kez okundu.
 

AKAR OTO AKSESUAR'DAN KEMERSPOR'A JEST

Kemer'de faaliyet gösteren Akar Oto Aksesuar’dan Kemer Spor Otobüsüne Müzik Sistemi hediye edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Misli.Com 3. Lig Kemer Temsilcisi KemerSpor otobüsüne, sahibi olan Ali Akar “Akar Oto Aksesuar’dan” müzik sistemi hediye etti. Oto aksesuarda Kemer'de yıllardır faaliyetini sürdüren Kemer’in sevilen siması Akar Oto Aksesuar sahibi Ali Akar Kemer Spora destek olarak kulübün otobüsüne ses sistemi döşeyerek hediye etti. İlçemiz takımı Kemer Spora herkesin imkanları dahilinde sahip çıkmasını temenni eden Ali Akar; Misli.Com 3. Ligde mücadele eden Kemer Spor’a başarılar diledi ve hediye ettiği müzik sistemi için de hayırlı olsun. Dedi Kulüp yöneticileri de Akar Oto Aksesuar’u sahibi Ali Akar’a teşekkür ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.
Kemer'de faaliyet gösteren Akar Oto Aksesuar’dan Kemer Spor Otobüsüne Müzik Sistemi hediye edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu Misli.Com 3. Lig Kemer Temsilcisi KemerSpor otobüsüne, sahibi olan Ali Akar “Akar Oto Aksesuar’dan” müzik sistemi hediye etti.
Oto aksesuarda Kemer'de yıllardır faaliyetini sürdüren Kemer’in sevilen siması Akar Oto Aksesuar sahibi Ali Akar Kemer Spora destek olarak kulübün otobüsüne ses sistemi döşeyerek hediye etti.
İlçemiz takımı Kemer Spora herkesin imkanları dahilinde sahip çıkmasını temenni eden Ali Akar; Misli.Com 3. Ligde mücadele eden Kemer Spor’a başarılar diledi ve hediye ettiği müzik sistemi için de hayırlı olsun. Dedi
Kulüp yöneticileri de Akar Oto Aksesuar’u sahibi Ali Akar’a teşekkür ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.