Akdeniz Komedisi

SANAT 08.11.2020 - 23:05, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1672+ kez okundu.
 

Akdeniz Komedisi

Yakın zamanda Vooyn isimli Akdeniz dil ve kültürünü anlatan komedi dizisinin çekimlerine Finike'de başlayacaklarını ifade eden Yonetmen Erdal Şimşek "Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi.

ÇEKİMLER KUMLUCA DA BAŞLAYACAK Yakın zamanda Vooyn isimli Akdeniz dil ve kültürünü anlatan komedi dizisinin çekimlerine Antalya'nın Kumluca ilçesinde başlayacaklarını ifade eden Yonetmen Erdal Şimşek "Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi.Fame Produstion adına çekilecek komedi dizinin Gorüntü Yonetmeni Abdullah Çuhadar. Senaryo ise Ramazan Dal trafından kaleme alındı. İstanbul ve Antalya genelinden oyuncuların rol alacağı dizinin çekimleri çok yakında başlayacak. Kızlarsaray Mahallesi,Şarampo Caddesi, Mark Antalya karşısı, Doğruer Ozkaya İş Merkezi, dış kapı 107, kat 4, no 20 Antalya merkezde bulunan Fame Production Cast Ajans'ın sahibi, Yonatmen Erdal Şimşek, ajansın kuruluş ve hizmet amacını anlatırken şunları ifade etti. " OYUNCUYU BAŞTAN YARATIYORUZ"  " Antalya da bulunan cast ajansımız, bu güne kadar yüzlerce dizi ve filmlere oyuncu yetiştiren Türkiye'nin nde gelen oyunculuk ajansıdır. Kariyer basamaklarını emin ve sağlam adımlar ile kalıcı olarak çıkarken, sizlerin en iyi partneriniz olan Antalya da oyunculuk ajansı hizmetleri ile bilindik ajanslardan ayrılır. Fame Cast Ajans oyuncuların yeteneklerini keşfetmek ve yeteneklerini en güzel şekilde uygulamaya sokmak için oyuncu yetiştirme akademisi ile oyuncuyu baştan yaratmaktadır". " AJANS OLARAK YETENEK AVCISIYIZ" Fame Cast Ajans oyuncu keşfetmesi ve oyuncunun popüler bir kişi olması yolunda yetenek avcısı olarak hizmet vermektedir. Yetenekleriniz doğrultusunda yapabilecek olduğunuz en uygun oyun, dizi, reklam filmi veya fuarlarda sizlerin becerilerinizi sergilemenize yardımcı olmaktır. Kamera ile yeteneklerin buluşmasında en kısa yol olan Fame Cast Ajans, her yaş grubunun yeteneklerini sergilemesine fırsat vermektedir. Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi. ERDAL ŞİMŞEK KİMDİR? 10 Kasım 1986 da Antalya da doğdu. Eğitimleri, bilgisayar programcılığı (SDÜ), İşletme Fakültesi (Anadolu Üniversitesi), Laborant ve Veterinerlik (Anadolu Üniversitesi) blümlerinden başarılı bir şekilde mezun oldu. Bu sürelerde farklı sektrlerde (yazılım, emlak,çiftlik) yneticilik yaptı. Menejer ve yapımcılık alanında 2 senelik süreçte, kısa filmler, reklam filmleri, klipler v.b. alanlarda bir çok alanda başarılı işlere imza attı. Haber: Zeki Demir
Yakın zamanda Vooyn isimli Akdeniz dil ve kültürünü anlatan komedi dizisinin çekimlerine Finike'de başlayacaklarını ifade eden Yonetmen Erdal Şimşek "Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi.

ÇEKİMLER KUMLUCA DA BAŞLAYACAK

Yakın zamanda Vooyn isimli Akdeniz dil ve kültürünü anlatan komedi dizisinin çekimlerine Antalya'nın Kumluca ilçesinde başlayacaklarını ifade eden Yonetmen Erdal Şimşek "Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi.Fame Produstion adına çekilecek komedi dizinin Gorüntü Yonetmeni Abdullah Çuhadar. Senaryo ise Ramazan Dal trafından kaleme alındı. İstanbul ve Antalya genelinden oyuncuların rol alacağı dizinin çekimleri çok yakında başlayacak.

Kızlarsaray Mahallesi,Şarampo Caddesi, Mark Antalya karşısı, Doğruer Ozkaya İş Merkezi, dış kapı 107, kat 4, no 20 Antalya merkezde bulunan Fame Production Cast Ajans'ın sahibi, Yonatmen Erdal Şimşek, ajansın kuruluş ve hizmet amacını anlatırken şunları ifade etti.

" OYUNCUYU BAŞTAN YARATIYORUZ"

 " Antalya da bulunan cast ajansımız, bu güne kadar yüzlerce dizi ve filmlere oyuncu yetiştiren Türkiye'nin nde gelen oyunculuk ajansıdır. Kariyer basamaklarını emin ve sağlam adımlar ile kalıcı olarak çıkarken, sizlerin en iyi partneriniz olan Antalya da oyunculuk ajansı hizmetleri ile bilindik ajanslardan ayrılır. Fame Cast Ajans oyuncuların yeteneklerini keşfetmek ve yeteneklerini en güzel şekilde uygulamaya sokmak için oyuncu yetiştirme akademisi ile oyuncuyu baştan yaratmaktadır".

" AJANS OLARAK YETENEK AVCISIYIZ"

Fame Cast Ajans oyuncu keşfetmesi ve oyuncunun popüler bir kişi olması yolunda yetenek avcısı olarak hizmet vermektedir. Yetenekleriniz doğrultusunda yapabilecek olduğunuz en uygun oyun, dizi, reklam filmi veya fuarlarda sizlerin becerilerinizi sergilemenize yardımcı olmaktır. Kamera ile yeteneklerin buluşmasında en kısa yol olan Fame Cast Ajans, her yaş grubunun yeteneklerini sergilemesine fırsat vermektedir. Hayallerinizi süsleyen kırmızı halının yolu Fame Cast Ajans ile mümkün olmaktadır " dedi.

ERDAL ŞİMŞEK KİMDİR?

10 Kasım 1986 da Antalya da doğdu.

Eğitimleri, bilgisayar programcılığı (SDÜ), İşletme Fakültesi (Anadolu Üniversitesi), Laborant ve Veterinerlik (Anadolu Üniversitesi) blümlerinden başarılı bir şekilde mezun oldu. Bu sürelerde farklı sektrlerde (yazılım, emlak,çiftlik) yneticilik yaptı.

Menejer ve yapımcılık alanında 2 senelik süreçte, kısa filmler, reklam filmleri, klipler v.b. alanlarda bir çok alanda başarılı işlere imza attı.

Haber: Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.