Akıncı; Seçimleri Büyükelçi yönetiyor!

SİYASET 14.10.2020 - 22:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1706+ kez okundu.
 

Akıncı; Seçimleri Büyükelçi yönetiyor!

"Akıncı'nın kumaşından Türkiye düşmanı çıkmaz..."

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini Büyükelçi'nin yönettiğini iddia etti. Genç TV'de Aysu Basri Akter'in programında konuşan Akıncı, Büyükelçi'yi görüşmek üzere makamına çağırdığını ama gelmediğini söyledi. Kendisinin Türkiye düşmanı ilan edilmek isteniidğini de öne süren Akıncı, "Akıncı'nın kumaşından Türkiye düşmanlığı çıkmaz" ifadelerini kullandı. Mustafa Akıncı, Pazar günü yapılacak olan seçimde kazanan adaya saygı duyulması gerektiğini de belirtti. Akıncıs bu seçimin Akıncı seçimi olmadığını bir kader seçimi olduğunu sözlerine kaydetti. Kaynak: kibristime
"Akıncı'nın kumaşından Türkiye düşmanı çıkmaz..."

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini Büyükelçi'nin yönettiğini iddia etti.

Genç TV'de Aysu Basri Akter'in programında konuşan Akıncı, Büyükelçi'yi görüşmek üzere makamına çağırdığını ama gelmediğini söyledi.

Kendisinin Türkiye düşmanı ilan edilmek isteniidğini de öne süren Akıncı, "Akıncı'nın kumaşından Türkiye düşmanlığı çıkmaz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Akıncı, Pazar günü yapılacak olan seçimde kazanan adaya saygı duyulması gerektiğini de belirtti.

Akıncıs bu seçimin Akıncı seçimi olmadığını bir kader seçimi olduğunu sözlerine kaydetti.

Kaynak: kibristime

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.