AKP ANTALYA'DA ATATÜRK POSTERİ ASILMADI

SİYASET 11.11.2020 - 12:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1823+ kez okundu.
 

AKP ANTALYA'DA ATATÜRK POSTERİ ASILMADI

Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıl dönümü kapsamında tüm yurtta anma programları gerçekleştirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarına siyasi parti teşkilatlarına Türk bayrağı ve Atatürk posterleri asılırken AKP Antalya İl teşkilatı'na ise Atatürk posteri asılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk 82. ölüm yıl dönümünde anıldı.  Her yıl 10 Kasım'da baş komutan Mustafa Kemal Atattürk'ün vefatı nedeniyle Bayrakların Yarıya İndirilmesi, sirenlerin ve klaksonların çaldırılması. kamu kurum ve kuruluşlarında bayrakların  güneşin batışına dek yarıya indirilerek, aynı gün günbatımında tekrar göndere çekilmesi ile gerçekleştirilen anma programlarıyla son bulurken, AKP il başkanlığında ise, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posterinin asılmaması dikkat çekti. Antalya'da diğer siyasi parti merkezlerinde bayrak ve Atatürk posterlerinin asılmasına özen gösterilirken 18 yıldır iktidarda bulunan AKP Antalya il teşkilatında bu hassasiyete uyulmadığı gözlendi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıl dönümünde CHP ve İYİ Parti teşkilatlarında farklı enkinlikler yapılarak anılmasına özen gösterildiği gözlendi.  Haber: Hilmi ŞAHİN AKP Antalya il binasına Atatürk posteri asılmadı... İYİ Parti Antalya il binasına dev poster asıldı...  
Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıl dönümü kapsamında tüm yurtta anma programları gerçekleştirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarına siyasi parti teşkilatlarına Türk bayrağı ve Atatürk posterleri asılırken AKP Antalya İl teşkilatı'na ise Atatürk posteri asılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk 82. ölüm yıl dönümünde anıldı. 

Her yıl 10 Kasım'da baş komutan Mustafa Kemal Atattürk'ün vefatı nedeniyle Bayrakların Yarıya İndirilmesi, sirenlerin ve klaksonların çaldırılması. kamu kurum ve kuruluşlarında bayrakların  güneşin batışına dek yarıya indirilerek, aynı gün günbatımında tekrar göndere çekilmesi ile gerçekleştirilen anma programlarıyla son bulurken, AKP il başkanlığında ise, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posterinin asılmaması dikkat çekti. Antalya'da diğer siyasi parti merkezlerinde bayrak ve Atatürk posterlerinin asılmasına özen gösterilirken 18 yıldır iktidarda bulunan AKP Antalya il teşkilatında bu hassasiyete uyulmadığı gözlendi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıl dönümünde CHP ve İYİ Parti teşkilatlarında farklı enkinlikler yapılarak anılmasına özen gösterildiği gözlendi. 

Haber: Hilmi ŞAHİN

AKP Antalya il binasına Atatürk posteri asılmadı...

İYİ Parti Antalya il binasına dev poster asıldı...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.