AKP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN YAYLA EVİ KAÇAK MI ?

ASAYİŞ 02.08.2020 - 00:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1993+ kez okundu.
 

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN YAYLA EVİ KAÇAK MI ?

Konyaaltı Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Durali KOLPAK’ın eşine ait yayla evinin kaçak olduğu ortaya çıktı. Daha önce Yarbaşçandır Mahallesine ait boruların çalınması olayına adı karışan AKP’li Meclis üyesinin şimdide eşine ait olduğu kaçak ev ile başı dertte.

AKP'li Durali Kolpak hakkında yeni iddialar ortaya atılıyor...   Gazeteci Cevdet Dönmez’in araştırma haberine göre: AKP’li Meclis Üyesi Durali Kolpak hakkında Yarbaşçandır Mahallesine ait boruların çalınması ile ilgili azmettirmekten yargılanması devam ederken, eşinin üzerine kayıtlı iki adet evin de kaçak olduğu iddiası ile yeniden gündeme geldi. AKP’li meclis üyesi Durali Kolpak’ın eşi Sebahat Kolpak üzerine olduğu tespit edilen kaçak yapıların sahte belgeler düzenlenerek yapı kayıt belgesi alınmaya çalışıldığı iddia edildi.   Antalya bey dağları yerleşkesinde   şehir merkezine 40 km mesafede yeralan, Çağlarca Köyü’nde bulunan AKP’li meclis üyesine ait yapıların 2017 yılından önce yapıldığı gerekçesi ile düzenlenen belgelerle yapı kayıt belgesi alındığı iddiası ile gündem oldu. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonunda Durali Kolpak’ın eşi Sebahat Kolpak üzerine kayıtlı iki evin kaçak olduğu tespit edilerek, yıkım kararı için Konyaaltı belediyesine bildirildiği gazeteci Cevdet Dönmez tarafından gündeme getirildi. Kaçak olduğu iddia edilen evler ile ilgili gelişmeleri takip edeceğiz. Haberin videosu... https://youtu.be/QDVBqLCXVkM
Konyaaltı Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Durali KOLPAK’ın eşine ait yayla evinin kaçak olduğu ortaya çıktı. Daha önce Yarbaşçandır Mahallesine ait boruların çalınması olayına adı karışan AKP’li Meclis üyesinin şimdide eşine ait olduğu kaçak ev ile başı dertte.

AKP'li Durali Kolpak hakkında yeni iddialar ortaya atılıyor...

 

Gazeteci Cevdet Dönmez’in araştırma haberine göre:

AKP’li Meclis Üyesi Durali Kolpak hakkında Yarbaşçandır Mahallesine ait boruların çalınması ile ilgili azmettirmekten yargılanması devam ederken, eşinin üzerine kayıtlı iki adet evin de kaçak olduğu iddiası ile yeniden gündeme geldi. AKP’li meclis üyesi Durali Kolpak’ın eşi Sebahat Kolpak üzerine olduğu tespit edilen kaçak yapıların sahte belgeler düzenlenerek yapı kayıt belgesi alınmaya çalışıldığı iddia edildi.

 

Antalya bey dağları yerleşkesinde   şehir merkezine 40 km mesafede yeralan, Çağlarca Köyü’nde bulunan AKP’li meclis üyesine ait yapıların 2017 yılından önce yapıldığı gerekçesi ile düzenlenen belgelerle yapı kayıt belgesi alındığı iddiası ile gündem oldu. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonunda Durali Kolpak’ın eşi Sebahat Kolpak üzerine kayıtlı iki evin kaçak olduğu tespit edilerek, yıkım kararı için Konyaaltı belediyesine bildirildiği gazeteci Cevdet Dönmez tarafından gündeme getirildi.

Kaçak olduğu iddia edilen evler ile ilgili gelişmeleri takip edeceğiz.

Haberin videosu...

https://youtu.be/QDVBqLCXVkM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.