AKP’LİLERE TORPİL Mİ YAPILIYOR ?

SİYASET 05.09.2020 - 22:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1891+ kez okundu.
 

AKP’LİLERE TORPİL Mİ YAPILIYOR ?

Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanan CHP’li Muhittin Böcek’in göreve gelmesinden sonra AKP’li kadroların görevlerinde kalması Parti’de huzursuzluğa neden oluyor.

AKP'lilere torpil yapıldığı yönünde çıkan iddialar Kemer'de gündem oldu... Yerel seçimler sonrası AKP kadrolarının adeta ödüllendirildiği Antalya’da her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Özellikle  İlçeler’de  AKP kadrolarının sorumluluk alanlarının genişletildiği iddia edilirken, CHP’ye gönül vermiş çalışanların ise ezildiği konuşuluyor. Son edindiğimiz bilgiye göre, Kemer AKP Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Çamyuva mahalle başkanlığı yapmış olan Bayram Sarı isimli çalışanın yerel seçimler sonrası AKP’den istifa ettiği ve CHP Kemer İlçe başkanı Hüsnü Ünal ile başkan Muhittin Böcek’in AKP’li kayınçosu Sami Minta’nın torpili ile  Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğünde çavuş yapıldığı iddia edildi.  Bayram Sarı’nın çavuş olarak ödüllendirildiği Kemer’de, CHP’li çalışanların tepkisine neden olduğu bildirildi.
Antalya Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanan CHP’li Muhittin Böcek’in göreve gelmesinden sonra AKP’li kadroların görevlerinde kalması Parti’de huzursuzluğa neden oluyor.

AKP'lilere torpil yapıldığı yönünde çıkan iddialar Kemer'de gündem oldu...

Yerel seçimler sonrası AKP kadrolarının adeta ödüllendirildiği Antalya’da her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Özellikle  İlçeler’de  AKP kadrolarının sorumluluk alanlarının genişletildiği iddia edilirken, CHP’ye gönül vermiş çalışanların ise ezildiği konuşuluyor.

Son edindiğimiz bilgiye göre, Kemer AKP Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Çamyuva mahalle başkanlığı yapmış olan Bayram Sarı isimli çalışanın yerel seçimler sonrası AKP’den istifa ettiği ve CHP Kemer İlçe başkanı Hüsnü Ünal ile başkan Muhittin Böcek’in AKP’li kayınçosu Sami Minta’nın torpili ile  Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğünde çavuş yapıldığı iddia edildi.  Bayram Sarı’nın çavuş olarak ödüllendirildiği Kemer’de, CHP’li çalışanların tepkisine neden olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.