AKŞENER’DEN SONRA NESRİN ÜNAL’I DA YOK SAYDI

GÜNDEM 03.03.2024 - 11:06, Güncelleme: 03.03.2024 - 11:06 1639+ kez okundu.
 

AKŞENER’DEN SONRA NESRİN ÜNAL’I DA YOK SAYDI

İYİ Parti’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in başına buyruk seçim çalışmaları seçim ofisi açılışıyla devam etti. Daha önce Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğrafına yer vermeyen Şahin, açılış programında Nesrin Ünal’a söz verdirmedi. Ünal, tepki göstererek programı terk etti.

İyi Parti’nin başına buyruk Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, yeni bir skandala imza attı. Geçtiğimiz günlerde seçim ofisine Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğraflarını koydurmayan Şahin, bu sefer de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal’a konuşma yaptırmadı. Sahnenin önüne kadar gelerek ‘beni neden konuşmaya çağırmıyorsunuz?’ diyerek tepki gösteren Nesrin Ünal, Alanya programını terk etti. BU İLK DEĞİL. PEKİ SON OLACAK MI? Alanya Belediye Başkanı olabilmek için bütün gücüyle mücadele eden, deyim yerinde ise İyi Parti’nin önünde yatıp kalkan Mehmet Şahin, ne olduysa aday gösterildikten sonra bağımsız aday edalarıyla çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğraflarını seçim ofisine koydurmayan Şahin’in programlardaki anonslarını ‘Alanya Belediye Başkan Adayı’ olarak yaptırıp, İyi Parti’yi kullanmaması da partililer tarafından tepkiyle karşılanıyor. İL BAŞKANI VE VEKİLLER NEDEN KATILMADI? Tüm Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerinin açılışlarına katılmaya özen gösteren İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve milletvekillerinin Mehmet Şahin’in açılış programına katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Açılışa katılan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal’a yapılan hareket de partililer tarafından ‘nezaketsizlik’ olarak değerlendirildi.
İYİ Parti’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in başına buyruk seçim çalışmaları seçim ofisi açılışıyla devam etti. Daha önce Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğrafına yer vermeyen Şahin, açılış programında Nesrin Ünal’a söz verdirmedi. Ünal, tepki göstererek programı terk etti.

İyi Parti’nin başına buyruk Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, yeni bir skandala imza attı. Geçtiğimiz günlerde seçim ofisine Genel Başkan Meral Akşener’in fotoğraflarını koydurmayan Şahin, bu sefer de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal’a konuşma yaptırmadı. Sahnenin önüne kadar gelerek ‘beni neden konuşmaya çağırmıyorsunuz?’ diyerek tepki gösteren Nesrin Ünal, Alanya programını terk etti.

BU İLK DEĞİL. PEKİ SON OLACAK MI?

Alanya Belediye Başkanı olabilmek için bütün gücüyle mücadele eden, deyim yerinde ise İyi Parti’nin önünde yatıp kalkan Mehmet Şahin, ne olduysa aday gösterildikten sonra bağımsız aday edalarıyla çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fotoğraflarını seçim ofisine koydurmayan Şahin’in programlardaki anonslarını ‘Alanya Belediye Başkan Adayı’ olarak yaptırıp, İyi Parti’yi kullanmaması da partililer tarafından tepkiyle karşılanıyor.

İL BAŞKANI VE VEKİLLER NEDEN KATILMADI?

Tüm Belediye Başkan Adaylarının seçim ofislerinin açılışlarına katılmaya özen gösteren İyi Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve milletvekillerinin Mehmet Şahin’in açılış programına katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Açılışa katılan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal’a yapılan hareket de partililer tarafından ‘nezaketsizlik’ olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.