AKSU’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

SİYASET 06.04.2024 - 01:55, Güncelleme: 06.04.2024 - 01:55 2664 kez okundu.
 

AKSU’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Aksu’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye başkanı seçilerek mazbatasını teslim alan Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törenle görevi önceki Belediye Başkanı Halil Şahin’den devraldı.

Görev teslim törenine; Başkanımız Yıldırım’ın ailesi, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, Mustafa Erdem, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, önceki dönem milletvekili Devrim Kök, CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem, önceki dönem Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, CHP il ve ilçe örgütleri, meclis üyeleri, partililer ve ilçe sakinleri katıldı. CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem, “Aksu’muz için çok çalıştık ve seçimleri kazandık. Bundan sonra da belediye başkanımızla birlikte ilçemize hizmet edeceğiz.” dedi. CHP İl Başkanı Nail Kamacı ise konuşmasında parti olarak bugün gelinen noktanın övünülecek bir başarı olduğunu kaydetti. Kamacı, “Bu seçimlerde büyükşehir belediyesini ve 16 ilçeyi kazandık. Siyasette iddialı olmak lazım. Bütün partililerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Aksu herkesin gelmek istediği bir ilçe. İlçe meclisimizde de Büyükşehir meclisimizde de Aksu’ya hizmet getireceğiz. Yolumuz açık olsun.” dedi. Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, vatandaşların bu seçimde “artık yeter” dediğini ifade ederek, “CHP de bize destek veren diğer partiler de artık husumet, sağcı-solcu devri kapansın, artık Kuvayı milliye ruhuna dönülsün mesajı verdi. CHP olarak size sözümüz; CHP gönüllerde sevgi tohumu ekmeye geliyor. Birbirimizi kırma değil, kucaklaşma devri başlıyor. Biz parti rozetimizi çıkardık, ay yıldızlı bayrağımızla karşınıza geldik. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, ruhumuz şehitlerimizin ruhu. Bütün amacımız çocuklarımızın özgürce yaşayabilmesi için sizlere dürüstçe hizmet etmek.” şeklinde konuştu. Önceki dönem Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Aksu bizim ilçemiz, ülke bizim ülkemiz. Halkın seçmiş olduğu arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkanımız Yıldırım, Şahin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek taktim etti. Yıldırım, önceki dönem meclis üyelerine, Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş’e, Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’e, Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirkaplan’a da teşekkür plaketi sundu. Ardından CHP İl Başkanı Nail Kamacı’ya, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’ye, Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’a, CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem’e, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Öz’e, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Çelik’e plaket taktim eden Yıldırım daha sonra Aksu Belediyespor Kulübü sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanımız İsa Yıldırım göreve başlama duasını yaptıktan sonra makamında misafirlerini ağırladı.  
Aksu’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye başkanı seçilerek mazbatasını teslim alan Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törenle görevi önceki Belediye Başkanı Halil Şahin’den devraldı.
Görev teslim törenine; Başkanımız Yıldırım’ın ailesi, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, Mustafa Erdem, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, önceki dönem milletvekili Devrim Kök, CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem, önceki dönem Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, CHP il ve ilçe örgütleri, meclis üyeleri, partililer ve ilçe sakinleri katıldı.
CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem, “Aksu’muz için çok çalıştık ve seçimleri kazandık. Bundan sonra da belediye başkanımızla birlikte ilçemize hizmet edeceğiz.” dedi.
CHP İl Başkanı Nail Kamacı ise konuşmasında parti olarak bugün gelinen noktanın övünülecek bir başarı olduğunu kaydetti. Kamacı, “Bu seçimlerde büyükşehir belediyesini ve 16 ilçeyi kazandık. Siyasette iddialı olmak lazım. Bütün partililerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Aksu herkesin gelmek istediği bir ilçe. İlçe meclisimizde de Büyükşehir meclisimizde de Aksu’ya hizmet getireceğiz. Yolumuz açık olsun.” dedi.
Aksu Belediye Başkanımız İsa Yıldırım, vatandaşların bu seçimde “artık yeter” dediğini ifade ederek, “CHP de bize destek veren diğer partiler de artık husumet, sağcı-solcu devri kapansın, artık Kuvayı milliye ruhuna dönülsün mesajı verdi. CHP olarak size sözümüz; CHP gönüllerde sevgi tohumu ekmeye geliyor. Birbirimizi kırma değil, kucaklaşma devri başlıyor. Biz parti rozetimizi çıkardık, ay yıldızlı bayrağımızla karşınıza geldik. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, ruhumuz şehitlerimizin ruhu. Bütün amacımız çocuklarımızın özgürce yaşayabilmesi için sizlere dürüstçe hizmet etmek.” şeklinde konuştu.
Önceki dönem Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Aksu bizim ilçemiz, ülke bizim ülkemiz. Halkın seçmiş olduğu arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkanımız Yıldırım, Şahin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek taktim etti. Yıldırım, önceki dönem meclis üyelerine, Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş’e, Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’e, Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirkaplan’a da teşekkür plaketi sundu.
Ardından CHP İl Başkanı Nail Kamacı’ya, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’ye, Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’a, CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem’e, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Öz’e, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Çelik’e plaket taktim eden Yıldırım daha sonra Aksu Belediyespor Kulübü sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkanımız İsa Yıldırım göreve başlama duasını yaptıktan sonra makamında misafirlerini ağırladı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.