ALANYA CHP, TOROSLAR DA UNUTULMUŞ KÖY DE

YAŞAM 19.08.2020 - 22:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1687+ kez okundu.
 

ALANYA CHP, TOROSLAR DA UNUTULMUŞ KÖY DE

Alanya Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki gün devam eden yayla ve yayla köyleri gezisi sona erdi. Bölgede en fazla su, elektrik ve yol sorunu var. Bucak Çökele yayla köyünde ise 56 hanede yaşayan insanlar akşam olunca eve kapanıyor, içme suyunu uzak bir yerden eşekle ve sırtlarında toprak yoldan taşıyor.

MİLLETVEKİLİ RAFET ZEYBEK SÖZ VERDİ Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cuma ve Pazar günü iki gün devam eden doğu yaylaları gezileri sona erdi. Antalya Milletveiki Rafet Zeybek'in de katıldığı gezide, bölge yaylaları karış karış gezildi, vatandaşlar ile birebir toplantılar yapıldı, sorunlar dinlendi ve çözüm önerileri arandı. Partilileri en fazla etkileyen olay ise, bir şehir havasındaki Gökbel yaylasının iki kilometre yakınında bulunan Bucak Çökele yaylası oldu. 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve ol yok. Şoke olan Milletvekili Zeybek " Burası unutulmuş köy, sorunların çözümü yönünde elimden gelen gayteri göstereceğim, meclise kadar taşıyacağım ve sorunları nasipse çözeceğiz ve bu meydanda yine buluşacağız" dedi. CHP YE OY VERDİLER. HİZMET ALAMADILAR Toroslardan Bucak Çökelesi, Meşhur Gökbel Yaylası, nın iki kilometre yanında bulunan 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve yol yol.Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, gençlik kolları üyeleri ve eski ilçe başkanı Şengül Yeşildal'ın ziyaret ettiği Bucak Çökele yayla köyünde insan yaşamı için acil ihtiyaç olan elektrik, su ve yolun bulunmaması herkesi şoke etti. Eski muhtar Cafer Koçak ın söylediğine göre tarihinde ilk kez bir milletvekili köye geldi. Koçak, hizmet alamayışlarını CHP nin hep köyde birinci parti çıkmasına bağladı. Çökele, Gökbel, Cindi, Sarımurt, Çayarası, Karapınar, Kaplanhanı yaylalarını ve bölgeyi ziyaret eden Partilileri en fazla etkileyen olay ise, bir şehir havasındaki Gökbel yaylasının iki kilometre yakınında bulunan Bucak Çökele yaylası oldu. 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve ol yok. Şoke olan Milletvekili Zeybek " Burası unutulmuş köy, sorunların çözümü yönünde elimden gelen gayteri göstereceğim, meclise kadar taşıyacağım ve sorunları nasipse çözeceğiz ve bu meydanda yine buluşacağız" dedi. GÖKBEL DE SU SORUNU  Gökbel yaylasında bölge jalkı ile birlikte cuma namazına katılan CHP'li kurmaylar namaz çıkışı bölge muhtarları ve vatandaşlar ile geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Yedi köy muhtarı ortak sorunlarının su sıkıntısı olduğunu ve Sarımurt bölgesinden tek proje ile kısa zamanda yapılacak bir yatırım ile yayla köylerinin su sorununun kalmayacağını ifade ettiler. Geçen dönem belediye yönetiminin bahçe sulama adı altında ruhsat verdiği için bahçe sulaması yapıldığı için daha yükseklere yapılan evlere su çıkmadığını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel inde evine su çıkmadığı için mağdur olduğunu söylediler. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konunun yakınen takipçisi olacağını ifade etti. CHPli kurmaylar,Pazar günü de Söğüt, Dikmetaş, Kaş Yaylası, Koşdavut, İki Evli, Çamlıca Yaylalarını ziyaret ederek olumlu gelişmelerle Alanya ya döndüler. Haber: Zeki Demir
Alanya Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki gün devam eden yayla ve yayla köyleri gezisi sona erdi. Bölgede en fazla su, elektrik ve yol sorunu var. Bucak Çökele yayla köyünde ise 56 hanede yaşayan insanlar akşam olunca eve kapanıyor, içme suyunu uzak bir yerden eşekle ve sırtlarında toprak yoldan taşıyor.

MİLLETVEKİLİ RAFET ZEYBEK SÖZ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cuma ve Pazar günü iki gün devam eden doğu yaylaları gezileri sona erdi. Antalya Milletveiki Rafet Zeybek'in de katıldığı gezide, bölge yaylaları karış karış gezildi, vatandaşlar ile birebir toplantılar yapıldı, sorunlar dinlendi ve çözüm önerileri arandı. Partilileri en fazla etkileyen olay ise, bir şehir havasındaki Gökbel yaylasının iki kilometre yakınında bulunan Bucak Çökele yaylası oldu. 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve ol yok. Şoke olan Milletvekili Zeybek " Burası unutulmuş köy, sorunların çözümü yönünde elimden gelen gayteri göstereceğim, meclise kadar taşıyacağım ve sorunları nasipse çözeceğiz ve bu meydanda yine buluşacağız" dedi.

CHP YE OY VERDİLER. HİZMET ALAMADILAR

Toroslardan Bucak Çökelesi, Meşhur Gökbel Yaylası, nın iki kilometre yanında bulunan 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve yol yol.Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, gençlik kolları üyeleri ve eski ilçe başkanı Şengül Yeşildal'ın ziyaret ettiği Bucak Çökele yayla köyünde insan yaşamı için acil ihtiyaç olan elektrik, su ve yolun bulunmaması herkesi şoke etti. Eski muhtar Cafer Koçak ın söylediğine göre tarihinde ilk kez bir milletvekili köye geldi. Koçak, hizmet alamayışlarını CHP nin hep köyde birinci parti çıkmasına bağladı. Çökele, Gökbel, Cindi, Sarımurt, Çayarası, Karapınar, Kaplanhanı yaylalarını ve bölgeyi ziyaret eden Partilileri en fazla etkileyen olay ise, bir şehir havasındaki Gökbel yaylasının iki kilometre yakınında bulunan Bucak Çökele yaylası oldu. 56 haneli yayla köyünde elektrik, su ve ol yok. Şoke olan Milletvekili Zeybek " Burası unutulmuş köy, sorunların çözümü yönünde elimden gelen gayteri göstereceğim, meclise kadar taşıyacağım ve sorunları nasipse çözeceğiz ve bu meydanda yine buluşacağız" dedi.

GÖKBEL DE SU SORUNU 

Gökbel yaylasında bölge jalkı ile birlikte cuma namazına katılan CHP'li kurmaylar namaz çıkışı bölge muhtarları ve vatandaşlar ile geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Yedi köy muhtarı ortak sorunlarının su sıkıntısı olduğunu ve Sarımurt bölgesinden tek proje ile kısa zamanda yapılacak bir yatırım ile yayla köylerinin su sorununun kalmayacağını ifade ettiler. Geçen dönem belediye yönetiminin bahçe sulama adı altında ruhsat verdiği için bahçe sulaması yapıldığı için daha yükseklere yapılan evlere su çıkmadığını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel inde evine su çıkmadığı için mağdur olduğunu söylediler. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konunun yakınen takipçisi olacağını ifade etti. CHPli kurmaylar,Pazar günü de Söğüt, Dikmetaş, Kaş Yaylası, Koşdavut, İki Evli, Çamlıca Yaylalarını ziyaret ederek olumlu gelişmelerle Alanya ya döndüler.

Haber: Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.