ALANYA DA ZAFER COŞKUSU

KÜLTÜR 30.08.2020 - 15:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2606+ kez okundu.
 

ALANYA DA ZAFER COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı Alanya da coşku ve kalabalık bir katılım ile kutlandı. Korona virüs tehdidine rağmen katılım hayli fazaydı ve sosyal mesafe kurallarına uyuldu.

 Alanya da Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenleri sabah saat 09:00 da başladı. Alanya İlçe Protokolu ve siyasi partilerle sivil toplum kuruluşları başkan, yönetici ve üyeleri etkinlikte hazır bulundu. Alanya Kaymakamığı ve Alanya Belediyesinin çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunması ile tören sona erdi. Daha sonra siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları çelenkleri sunuldu ve protokol Dinek de bulunan Garnizon Şehitliğine giderek şehit mezalarını ziyaret edip dua etti. Alanyada gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine en kalabalık katılım Cumhuriyet Halk Partisinden oldu. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim ve üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer yoğun katılım sağladılar. CHP liler daha sonra Garnizon Şehitliğini de ziyaret etti. AKP, MHP ve İyi Parti İlçe yönetimleri de Atatürk anıtı önündeki kutlama töreninde hazır bulundular. Siyasilerden ve vatandaşlardan katılımın yüksek olması nedeniyle sosyal mesafeye uylarak gerçekleşen törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapılmadı. Haber: Zeki Demir
30 Ağustos Zafer Bayramı Alanya da coşku ve kalabalık bir katılım ile kutlandı. Korona virüs tehdidine rağmen katılım hayli fazaydı ve sosyal mesafe kurallarına uyuldu.

 Alanya da Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenleri sabah saat 09:00 da başladı. Alanya İlçe Protokolu ve siyasi partilerle sivil toplum kuruluşları başkan, yönetici ve üyeleri etkinlikte hazır bulundu.

Alanya Kaymakamığı ve Alanya Belediyesinin çelenk sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunması ile tören sona erdi. Daha sonra siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları çelenkleri sunuldu ve protokol Dinek de bulunan Garnizon Şehitliğine giderek şehit mezalarını ziyaret edip dua etti. Alanyada gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine en kalabalık katılım Cumhuriyet Halk Partisinden oldu. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim ve üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer yoğun katılım sağladılar. CHP liler daha sonra Garnizon Şehitliğini de ziyaret etti.

AKP, MHP ve İyi Parti İlçe yönetimleri de Atatürk anıtı önündeki kutlama töreninde hazır bulundular. Siyasilerden ve vatandaşlardan katılımın yüksek olması nedeniyle sosyal mesafeye uylarak gerçekleşen törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapılmadı.

Haber: Zeki Demir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.