ALANYA GALİBİYETİ KORUYAMADI

SPOR 28.02.2020 - 22:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2489+ kez okundu.
 

ALANYA GALİBİYETİ KORUYAMADI

Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor 1-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 40'a yükseltti.

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta Burak Yılmaz'ın 70. ve 87. dakikada attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.Alanya temsilcisinin tek golünü ise Junior Fernandes kaydetti. Beşiktaş gelecek hafta sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.  Alanyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.  
Süper Lig'in 24. haftasında Alanyaspor 1-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 40'a yükseltti.
Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta Burak Yılmaz'ın 70. ve 87. dakikada attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.Alanya temsilcisinin tek golünü ise Junior Fernandes kaydetti.

Beşiktaş gelecek hafta sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.  Alanyaspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.