ALANYA HAL ESNAFI İSYANDA

16.07.2020 - 23:13, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1791+ kez okundu.
 

ALANYA HAL ESNAFI İSYANDA

ALANYA Türkler Mahallesi’nde 2016 yılında temeli atılan ve bitirilemeyen yeni hal için Alanya'da faaliyet gösteren halciler “biz kesinlikle o hale gitmeyeceğiz.” diyerek tepkilerini dile getirdiler,

Eski başkan Menderes Türel tarafından temeli atılan Yeni Hal projesi yılan hikayesine döndü. Yüzde 45'i tamamlanan inşaatın projesine uyulmadığı için hal komisyoncuları tarafından tepkiyle karşılanıyor.    ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Türkler Mahallesi’nde 155 bin metrekare bir alan üzerine inşa etmeye çalıştığı Toptancı Hal Projesi’nde çalışmalar ağır bir şekilde ilerliyor. Yapımı devam eden yeni halde bir çok eksiklikler tespit eden Alanya'lı halciler, yüklenici firmanın  ihale şartlarını ihlal ettiğini savundular. Hal projesinde ihale şartnamesine uyulmadığını savunan komisyoncular, çalışmalarında çok ağır ilerlediğini ifade ettiler.     PROJE UYGULANMIYOR MU ? Antalya büyükşehir belediyesi tarafından temeli atılan, projenin ise, ALTSO’ya ait olduğu bilinen yeni hal yapımında bir takım sıkıntılar olduğu bildirildi. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından oluşan bir heyetin geçtiğimiz aylarda Alanya’ya gelerek, yeni halin denetlendiğini belirten komisyoncular, “bir çok eksiklikler var , Dükkanlar dar ve küçük, sundurmalar yok, vardiyaların yüzde 60’ı iptal edilmiş, Dükkan arkalarında kullanım alanları yok, oto park yok, işte bu yüzden Türkler mahallesinde bulunan hal’e gitmek istemiyoruz.” Şeklinde şikayetlerini dile getirdiler.
ALANYA Türkler Mahallesi’nde 2016 yılında temeli atılan ve bitirilemeyen yeni hal için Alanya'da faaliyet gösteren halciler “biz kesinlikle o hale gitmeyeceğiz.” diyerek tepkilerini dile getirdiler,

Eski başkan Menderes Türel tarafından temeli atılan Yeni Hal projesi yılan hikayesine döndü. Yüzde 45'i tamamlanan inşaatın projesine uyulmadığı için hal komisyoncuları tarafından tepkiyle karşılanıyor. 

 

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Türkler Mahallesi’nde 155 bin metrekare bir alan üzerine inşa etmeye çalıştığı Toptancı Hal Projesi’nde çalışmalar ağır bir şekilde ilerliyor. Yapımı devam eden yeni halde bir çok eksiklikler tespit eden Alanya'lı halciler, yüklenici firmanın  ihale şartlarını ihlal ettiğini savundular. Hal projesinde ihale şartnamesine uyulmadığını savunan komisyoncular, çalışmalarında çok ağır ilerlediğini ifade ettiler.  

 

PROJE UYGULANMIYOR MU ?

Antalya büyükşehir belediyesi tarafından temeli atılan, projenin ise, ALTSO’ya ait olduğu bilinen yeni hal yapımında bir takım sıkıntılar olduğu bildirildi. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından oluşan bir heyetin geçtiğimiz aylarda Alanya’ya gelerek, yeni halin denetlendiğini belirten komisyoncular, “bir çok eksiklikler var , Dükkanlar dar ve küçük, sundurmalar yok, vardiyaların yüzde 60’ı iptal edilmiş, Dükkan arkalarında kullanım alanları yok, oto park yok, işte bu yüzden Türkler mahallesinde bulunan hal’e gitmek istemiyoruz.” Şeklinde şikayetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.