ALANYA'DA KAÇAK PARFÜM OPERASYONU

ASAYİŞ 23.02.2024 - 14:25, Güncelleme: 23.02.2024 - 14:25 1708+ kez okundu.
 

ALANYA'DA KAÇAK PARFÜM OPERASYONU

Jandarma ekipleri 4 milyon liralık kaçak parfüm ele geçirdi...

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şb.Md.lüğü ve Alanya İlçe J.K.lığı ekiplerince Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda E.İ. isimli şahsa ait depoda yapılan arama neticesinde çeşitli ünlü markalara ait piyasa değeri yaklaşık 4 milyon TL olan 8 bin 150 adet kaçak parfüm ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli işlemlere başlanılmıştır. Antalya il Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilecektir.
Jandarma ekipleri 4 milyon liralık kaçak parfüm ele geçirdi...
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şb.Md.lüğü ve Alanya İlçe J.K.lığı ekiplerince Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda E.İ. isimli şahsa ait depoda yapılan arama neticesinde çeşitli ünlü markalara ait piyasa değeri yaklaşık 4 milyon TL olan
8 bin 150 adet kaçak parfüm ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli işlemlere başlanılmıştır.
Antalya il Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilecektir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.