Alanyaspor: 2 - Trabzonspor: 2

SPOR 22.06.2020 - 23:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1921+ kez okundu.
 

Alanyaspor: 2 - Trabzonspor: 2

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. İki takımın da son bölümde 10 kişi kaldığı maçta Karadeniz ekibi, Bakasetas'ın 90+5'deki golüne engel olamadı

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Bordo-mavililer, Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacağı rakibi ile 2-2 berabere kalarak çok kritik bir puan kaybı yaşadı. Fırtına bu sonuçla 57 yaparak lider Başakşehir'in 2 puan gerisine düştü!. Trabzonspor, 7. dakikada Sörloth'un asistinde Abdülkadir Ömür ile öne geçti: 0-1. 45+1'de Cisse, skora dengeyi getirirken 51. dakikada Abdülkadir Ömür'ün şık asistinde Novak, durumu 2-1 yaptı. Trabzonspor'da 80'de Hosseini direkt kırmızı kartla, ev sahibinde ise 83. dakikada N'Sakala ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 90+5'te Bakasetas, Alanyaspor'a 1 puanı getirdi: 2-2. Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, ilk yarıda yaşadığı sakatlığın ardından ikinci yarıda oyuna devam edemedi ve yerini Erce Kardeşler'e bıraktı.
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. İki takımın da son bölümde 10 kişi kaldığı maçta Karadeniz ekibi, Bakasetas'ın 90+5'deki golüne engel olamadı

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Bordo-mavililer, Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacağı rakibi ile 2-2 berabere kalarak çok kritik bir puan kaybı yaşadı. Fırtına bu sonuçla 57 yaparak lider Başakşehir'in 2 puan gerisine düştü!.

Trabzonspor, 7. dakikada Sörloth'un asistinde Abdülkadir Ömür ile öne geçti: 0-1. 45+1'de Cisse, skora dengeyi getirirken 51. dakikada Abdülkadir Ömür'ün şık asistinde Novak, durumu 2-1 yaptı. Trabzonspor'da 80'de Hosseini direkt kırmızı kartla, ev sahibinde ise 83. dakikada N'Sakala ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 90+5'te Bakasetas, Alanyaspor'a 1 puanı getirdi: 2-2.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, ilk yarıda yaşadığı sakatlığın ardından ikinci yarıda oyuna devam edemedi ve yerini Erce Kardeşler'e bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.