ALANYASPOR İLKLERİ YAŞIYOR

SPOR 04.03.2020 - 12:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2706+ kez okundu.
 

ALANYASPOR İLKLERİ YAŞIYOR

Süper ligde başarılı bir sezon geçiren Alanyaspor tarihinde ilk defa kupa'da yarı final maçına çıkıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez yarı final maçına Antalyaspor deplasmanında çıkacak olan Alanyapor, ilk maçtan avantajlı bir skor ile dönmeyi hedefliyor. Ligde başarılı bir performans gösteren Alanyaspor'da Erol Bulut'un öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçından avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Bugüne kadar kupayı müzesine götüremeyen Alanyaspor, tarihinde ilk kez yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Alanyaspor'un bundan önceki en büyük başarısı ise Türkiye Kupası'nda 1992-1993 sezonunda Son 16 Turu'na adını yazdırmasıydı.
Süper ligde başarılı bir sezon geçiren Alanyaspor tarihinde ilk defa kupa'da yarı final maçına çıkıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde ilk kez yarı final maçına Antalyaspor deplasmanında çıkacak olan Alanyapor, ilk maçtan avantajlı bir skor ile dönmeyi hedefliyor.

Ligde başarılı bir performans gösteren Alanyaspor'da Erol Bulut'un öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçından avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Bugüne kadar kupayı müzesine götüremeyen Alanyaspor, tarihinde ilk kez yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Alanyaspor'un bundan önceki en büyük başarısı ise Türkiye Kupası'nda 1992-1993 sezonunda Son 16 Turu'na adını yazdırmasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.