ALANYASPOR TARAFTAR GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

SPOR 07.07.2020 - 19:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1869+ kez okundu.
 

ALANYASPOR TARAFTAR GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Alanyaspor Taraftar Grubu Lideri Fatih Aslan dan Kamuoyuna Açıklama;

İşte o açıklama: Alanyaspor’u en çok biz üzüyoruz. Ligde ilk 5 içerisine girmeye çalışan ve #Türkiye Kupası’nda finale yükselen bir takımımız var. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, yöneticilerimiz ve futbolcularımızın verdikleri emeklerle Türkiye’de imkansız denilenleri yapan, başarıdan başarıya koşan şehrimizin gururu bir #Alanyaspor 'umuz var.. Yalnız bakıyorum; Son günlerde dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle kendi içerimizde kaynağı belli olmayan, kesin mi? değil mi? bilmediğimiz ne varsa yazıp çiziyoruz… Teknik direktör ve futbolcularımızın hepsi her gün başka takımlara gönderiliyor, her gün onlar hakkında bitmek tükenmek bilmeyen yalanlar ortaya atılıyor. Özellikle #Alanya ’da bazı basın kuruluşları da bu duruma çanak tutuyor. Yapmayın!!! Bu şehri seven, Alanyaspor’u seven hiç kimse bu oyunlara alet olmasın. Bu dedikodular, bu yalanların zararı yine bize ve takımımıza olur. Koca bir sezonun emeklerini toplayacağımız son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde bu yapılanların tek adı İHANET’tir. Bu şehir her şeyi unutur ama İHANET’i unutmaz. FATİH ASLAN
Alanyaspor Taraftar Grubu Lideri Fatih Aslan dan Kamuoyuna Açıklama;

İşte o açıklama:

Alanyaspor’u en çok biz üzüyoruz.

Ligde ilk 5 içerisine girmeye çalışan ve #Türkiye Kupası’nda finale yükselen bir takımımız var. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, yöneticilerimiz ve futbolcularımızın verdikleri emeklerle Türkiye’de imkansız denilenleri yapan, başarıdan başarıya koşan şehrimizin gururu bir #Alanyaspor 'umuz var..
Yalnız bakıyorum; Son günlerde dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle kendi içerimizde kaynağı belli olmayan, kesin mi? değil mi? bilmediğimiz ne varsa yazıp çiziyoruz… Teknik direktör ve futbolcularımızın hepsi her gün başka takımlara gönderiliyor, her gün onlar hakkında bitmek tükenmek bilmeyen yalanlar ortaya atılıyor.
Özellikle #Alanya ’da bazı basın kuruluşları da bu duruma çanak tutuyor.
Yapmayın!!! Bu şehri seven, Alanyaspor’u seven hiç kimse bu oyunlara alet olmasın. Bu dedikodular, bu yalanların zararı yine bize ve takımımıza olur. Koca bir sezonun emeklerini toplayacağımız son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde bu yapılanların tek adı İHANET’tir.
Bu şehir her şeyi unutur ama İHANET’i unutmaz.

FATİH ASLAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.