ALTINBEŞİK DÜĞMELİ OTELİ BİTİYOR

TURİZM 11.06.2020 - 23:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1957+ kez okundu.
 

ALTINBEŞİK DÜĞMELİ OTELİ BİTİYOR

BAKA’dan Hibe Alamayan, İbradı Altınbeşik Düğmeli Oteli açılış için gün sayıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulundan, İbradı Altınbeşik Düğmeli Otel hibe desteği verilmedi. İbradı Belediye Başkan Serkan Küçükkuru Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulundan hibe desteği verilmemesine rağmen Altınbeşik Düğmeli Otel’i inşaatını İbradı Belediyesinin imkânlarıyla ve hemşerilerinin destekleriyle bu yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor. Başkan Küçükkuru yaptığı açıklamada, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Sayın Antalya Valisi Münir Karaloğlu Başkanlığında Altınbeşik Düğmeli Otel’i için istediğimiz hibe desteğini alamasakta, her şey İbradı ilçemiz için kollarımız sıvadık. Bu yaz sezonunda ilçemize gelecek yerli ve yabancı turistlerimize konaklama imkânı sağlayacak Altınbeşik Düğmeli Otel’imizi kendi imkânlarımızla bitirme çalışmalarına başladık. Altınbeşik Düğmeli Otel’imiz 28 Odalı olup, Otantik taşlarla inşa ediyoruz. Altınbeşik Düğmeli Otel inşaatında bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimizle birlikte en kısa zamanda yaz sezonuna yetişmeye çalışıyoruz. Otelimizin ilçemize zenginlik katacağına inanıyorum" dedi.
BAKA’dan Hibe Alamayan, İbradı Altınbeşik Düğmeli Oteli açılış için gün sayıyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulundan, İbradı Altınbeşik Düğmeli Otel hibe desteği verilmedi.
İbradı Belediye Başkan Serkan Küçükkuru Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulundan hibe desteği verilmemesine rağmen Altınbeşik Düğmeli Otel’i inşaatını İbradı Belediyesinin imkânlarıyla ve hemşerilerinin destekleriyle bu yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor.

Başkan Küçükkuru yaptığı açıklamada, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Sayın Antalya Valisi Münir Karaloğlu Başkanlığında Altınbeşik Düğmeli Otel’i için istediğimiz hibe desteğini alamasakta, her şey İbradı ilçemiz için kollarımız sıvadık.
Bu yaz sezonunda ilçemize gelecek yerli ve yabancı turistlerimize konaklama imkânı sağlayacak Altınbeşik Düğmeli Otel’imizi kendi imkânlarımızla bitirme çalışmalarına başladık.

Altınbeşik Düğmeli Otel’imiz 28 Odalı olup, Otantik taşlarla inşa ediyoruz.
Altınbeşik Düğmeli Otel inşaatında bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimizle birlikte en kısa zamanda yaz sezonuna yetişmeye çalışıyoruz.

Otelimizin ilçemize zenginlik katacağına inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.