ALTIN ÇAĞ’IN İLK BALONU KIRCAMİ YALANI

GÜNDEM 18.03.2024 - 08:57, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:00 1557+ kez okundu.
 

ALTIN ÇAĞ’IN İLK BALONU KIRCAMİ YALANI

‘Antalya’nın Altın Çağı’ sloganıyla seçim kampanyası yürüten AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “Biz Altınova'yı çözdük, Kırcami'yi de çözeriz” diye konuşunca yalan balonu patladı. Tütüncü’nün aralarında Kırcami gündem maddesi olan Büyükşehir Belediye Meclisleri’nin 71’ine katılmadığı ortaya çıktı.

107 meclisin 71’ine katılmadı  AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün seçim kampanyası boyunca vaatlerinin yalan olduğu tek tek ortaya çıkmaya başladı. Antalya’ya altın çağı yaşatacağını iddia eden Tütüncü’nün Kırcami imar planlarıyla ilgili ‘biz çözeriz’ iddiası yalan oldu. KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR! Kırcamı imar planlarıyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i suçlayan AKP’li Tütüncü, “Biz Altınova'yı çözdük, Kırcami'yi de çözeriz” diye açıklama yapınca olanlar oldu. Tütüncü’nün 107 Antalya Büyükşehir Belediye Meclisleri’nin 71’ine katılmadığı, Kırcami ile ilgili olağanüstü toplantılarında da hiç yer almadığı ortaya çıktı. Görevdeyken farklı, seçim kampanyasında farklı konuşan Tütüncü’nün seçmene yalan söylemesi tepkilere neden oldu. “KIRCAMİ İLE İLGİLİ İKİ SATIR CÜMLE ETMEDİ” Görev süresince 3 defa olağanüstü meclis yaptığına değinen Başkan Muhittin Böcek, “Yangın bölgesinden yeni çıktım. Hastaneden geldim, meclis yaptım. Katılmamak için hiçbir zaman bahanem olmadı. Şimdi Kırcami ile ilgili konuşuyorlar. İki defa de Kırcami ile ilgili olağanüstü meclis yaptım. Bu beyefendi iki meclise de katılmadı. Kırcami’den haberi yok zaten. Keşke meclis toplantılarına gelseydi de iki satır Kırcami ile ilgili konuşsaydı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin görevleri çok açıktır. Murat Kurum Bakana iki defa Antalya’nın yüz binlik planlarını onaylattım. İki dönem onaylatılamayan planları onaylattım. Konya İstinaf Mahkemesi iptal etmişti. Tapular bile dağıtılmıştı. Beşeri ilişkilerle yüz binlik planları onaylattım. Şimdi de 25 binlik, 5 binlik ve binlik planları Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden onaylattım. Her şeyi bitirdim. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kırcami ile ilgili tüm görevi bitmiştir. Şimdi de Ümit Uysal kardeşim 18 uygulaması ile ilgili çalışmasını yapacak” diye konuştu. DERTLERİNE SAHİP ÇIKMADIĞI KENTİN BAŞKANLIĞINA TALİP Kırcami, deprem, ulaşım, altyapı sorunlarını dillendirmesine karşın 3 dönemdir görev yaptığı Kepez İlçesi’ni Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil eden AKP’li Tütüncü’nün dertlerine karşı duyarsız kaldığı kentin başkanlığına talip olması seçmen tarafından ‘samimiyetsizlik’ olarak değerlendiriliyor. ---- 2. BALON DEPREM DUYARSIZLIĞI Kırcami balonu patlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Antalya’nın Deprem Master Planı ile ilgili 7 kez ilçenin yapı envanteri istenmesine karşın yanıtsız kalması Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğu kente karşı duyarsızlığını bir kez daha ortaya koydu.  Deprem Master Planı ile ilgili de Tütüncü'yü eleştiren Böcek, "İlçe belediyelerimizden yapı stoğu envanteri istedik. 19 belediyeden sadece 2'si vermedi. 7 kere yazılı olarak istememize rağmen Kepez ve Serik Belediyeleri kendi ilçelerindeki Yapı Stoğu Envanteri'ni göndermedi" dedi.
‘Antalya’nın Altın Çağı’ sloganıyla seçim kampanyası yürüten AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, “Biz Altınova'yı çözdük, Kırcami'yi de çözeriz” diye konuşunca yalan balonu patladı. Tütüncü’nün aralarında Kırcami gündem maddesi olan Büyükşehir Belediye Meclisleri’nin 71’ine katılmadığı ortaya çıktı.

107 meclisin 71’ine katılmadı 

AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün seçim kampanyası boyunca vaatlerinin yalan olduğu tek tek ortaya çıkmaya başladı. Antalya’ya altın çağı yaşatacağını iddia eden Tütüncü’nün Kırcami imar planlarıyla ilgili ‘biz çözeriz’ iddiası yalan oldu.
KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER
MAHKEMEDE ŞAŞAR!

Kırcamı imar planlarıyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i suçlayan AKP’li Tütüncü, “Biz Altınova'yı çözdük, Kırcami'yi de çözeriz” diye açıklama yapınca olanlar oldu. Tütüncü’nün 107 Antalya Büyükşehir Belediye Meclisleri’nin 71’ine katılmadığı, Kırcami ile ilgili olağanüstü toplantılarında da hiç yer almadığı ortaya çıktı. Görevdeyken farklı, seçim kampanyasında farklı konuşan Tütüncü’nün seçmene yalan söylemesi tepkilere neden oldu.

“KIRCAMİ İLE İLGİLİ İKİ SATIR CÜMLE ETMEDİ”
Görev süresince 3 defa olağanüstü meclis yaptığına değinen Başkan Muhittin Böcek, “Yangın bölgesinden yeni çıktım. Hastaneden geldim, meclis yaptım. Katılmamak için hiçbir zaman bahanem olmadı. Şimdi Kırcami ile ilgili konuşuyorlar. İki defa de Kırcami ile ilgili olağanüstü meclis yaptım. Bu beyefendi iki meclise de katılmadı. Kırcami’den haberi yok zaten. Keşke meclis toplantılarına gelseydi de iki satır Kırcami ile ilgili konuşsaydı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin görevleri çok açıktır. Murat Kurum Bakana iki defa Antalya’nın yüz binlik planlarını onaylattım. İki dönem onaylatılamayan planları onaylattım. Konya İstinaf Mahkemesi iptal etmişti. Tapular bile dağıtılmıştı. Beşeri ilişkilerle yüz binlik planları onaylattım. Şimdi de 25 binlik, 5 binlik ve binlik planları Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden onaylattım. Her şeyi bitirdim. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kırcami ile ilgili tüm görevi bitmiştir. Şimdi de Ümit Uysal kardeşim 18 uygulaması ile ilgili çalışmasını yapacak” diye konuştu.
DERTLERİNE SAHİP ÇIKMADIĞI
KENTİN BAŞKANLIĞINA TALİP

Kırcami, deprem, ulaşım, altyapı sorunlarını dillendirmesine karşın 3 dönemdir görev yaptığı Kepez İlçesi’ni Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil eden AKP’li Tütüncü’nün dertlerine karşı duyarsız kaldığı kentin başkanlığına talip olması seçmen tarafından ‘samimiyetsizlik’ olarak değerlendiriliyor.

----
2. BALON DEPREM DUYARSIZLIĞI
Kırcami balonu patlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Antalya’nın Deprem Master Planı ile ilgili 7 kez ilçenin yapı envanteri istenmesine karşın yanıtsız kalması Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip olduğu kente karşı duyarsızlığını bir kez daha ortaya koydu. 
Deprem Master Planı ile ilgili de Tütüncü'yü eleştiren Böcek, "İlçe belediyelerimizden yapı stoğu envanteri istedik. 19 belediyeden sadece 2'si vermedi. 7 kere yazılı olarak istememize rağmen Kepez ve Serik Belediyeleri kendi ilçelerindeki Yapı Stoğu Envanteri'ni göndermedi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.