ANKUTSAN Ralli takımı Grup N birincisi oldu

SPOR 25.09.2020 - 23:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2897+ kez okundu.
 

ANKUTSAN Ralli takımı Grup N birincisi oldu

Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan Türkiye Rallisi sonuçlandı

ANKUTSAN Ralli takımı, başarıyla yarıştığı etabı birincilikle bitirdi ve Grup N Kupasının sahibi oldu. 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla, 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleşen Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağında Grup N sınıfında Mitsubishi Lancer Evo 9 ile yarışan ANKUTSAN A.Ş. kurucu ortağı Mustafa Çakal ve Özgür Akdağ’dan oluşan ANKUTSAN Ralli Takımı, zorlu parkuru başarıyla tamamladı ve birinci oldu. Çok sayıda ülkenin canlı olarak verdiği Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan Türkiye Rallisi’nde derece alanlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. ANKUTSAN Ralli takımının Grup N birincilik ödülünü, ANKUTSAN A.Ş kurucu ortağı Mustafa Çakal ve Özgür Akdağ aldı.
Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan Türkiye Rallisi sonuçlandı

ANKUTSAN Ralli takımı, başarıyla yarıştığı etabı birincilikle bitirdi ve Grup N Kupasının sahibi oldu.

19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla, 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleşen Dünya Ralli Şampiyonası’nın Türkiye ayağında Grup N sınıfında Mitsubishi Lancer Evo 9 ile yarışan ANKUTSAN A.Ş. kurucu ortağı Mustafa Çakal ve Özgür Akdağ’dan oluşan ANKUTSAN Ralli Takımı, zorlu parkuru başarıyla tamamladı ve birinci oldu.

Çok sayıda ülkenin canlı olarak verdiği Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan Türkiye Rallisi’nde derece alanlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. ANKUTSAN Ralli takımının Grup N birincilik ödülünü, ANKUTSAN A.Ş kurucu ortağı Mustafa Çakal ve Özgür Akdağ aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.