Antalya basını, ‘rüşvet’ skandalını neden görmezden geldi?

GÜNDEM 13.05.2020 - 00:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2673+ kez okundu.
 

Antalya basını, ‘rüşvet’ skandalını neden görmezden geldi?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında geçen ‘rüşvet’ skandalının ulusal basında yer aldığı kadar Antalya basınında haber değeri taşımadı.

AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ulusal basında haber olurken, Antalya basınında birkaç kuruluş dışında dikkate alınmadı. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi il başkanları konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, haberlerin yerel basında yayınlanmaması gözlerden kaçmadı. Pandemi nedeniyle haftada 1-2 gün yayın yapan gazetelerin neden haber yapmadığı merak ediliyor. AKP İL BAŞKANI SUSMAYA DEVAM EDİYOR AKP’li belediye başkanlarına yöneltilen ‘rüşvet’ suçlaması karşısında sessiz kalan AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 500 binlira rüşvet ve lüks marka araç ile ilgili idialar hakkında açıklama yapmadı.  Antalya milletvekilleri ‘rüşvet’ iddialarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımasına rağmen CHP’nin konuyu yargıya taşıması da Antalya basınının gör(e)mediği bir ayrıntı olarak tarihe geçti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında geçen ‘rüşvet’ skandalının ulusal basında yer aldığı kadar Antalya basınında haber değeri taşımadı.

AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ulusal basında haber olurken, Antalya basınında birkaç kuruluş dışında dikkate alınmadı. CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi il başkanları konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, haberlerin yerel basında yayınlanmaması gözlerden kaçmadı. Pandemi nedeniyle haftada 1-2 gün yayın yapan gazetelerin neden haber yapmadığı merak ediliyor.

AKP İL BAŞKANI SUSMAYA DEVAM EDİYOR

AKP’li belediye başkanlarına yöneltilen ‘rüşvet’ suçlaması karşısında sessiz kalan AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, 500 binlira rüşvet ve lüks marka araç ile ilgili idialar hakkında açıklama yapmadı.  Antalya milletvekilleri ‘rüşvet’ iddialarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımasına rağmen CHP’nin konuyu yargıya taşıması da Antalya basınının gör(e)mediği bir ayrıntı olarak tarihe geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.