Antalya'da kaçak sigara operasyonu

ASAYİŞ 25.02.2020 - 23:24, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1827+ kez okundu.
 

Antalya'da kaçak sigara operasyonu

Antalya’da sigara imalatı yapılan iki ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Antalya’da sigara imalatı yapılan iki ayrı adrese operasyon düzenlendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Antalya'da kaçak sigara satışı yapan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda; Muratpaşa ilçesinde bina altında bulunan depoda ve Kepez ilçesinde bir ikamette sigara imalatı yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine her iki adrese operasyon yapıldı. Depoda ve ikamette komprosörlü makineler ile sigara sarma (tütün doldurma) üretimi yapıldığı anlaşılmış ve yapılan aramalarda; 198 bin 800) adet boş makaron, 35 bin 660 adet içi tütünle doldurulmuş içime hazır makaron, 205 kilogram kıyılmış tütün, 214 adet TAPDK Bandrolü, 5 adet sigara sarma (tütün doldurma) makinesi, 6 adet komprosör makinesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak (S.Ö.), (R.A.), (H.D.), (Ö.A.) ve (T.A.) isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden haklarında “5607 ve 4733 Sayılı Kanunlara Muhalefet” Suçlarından gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.  
Antalya’da sigara imalatı yapılan iki ayrı adrese operasyon düzenlendi.

Antalya’da sigara imalatı yapılan iki ayrı adrese operasyon düzenlendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Antalya'da kaçak sigara satışı yapan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda; Muratpaşa ilçesinde bina altında bulunan depoda ve Kepez ilçesinde bir ikamette sigara imalatı yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine her iki adrese operasyon yapıldı. Depoda ve ikamette komprosörlü makineler ile sigara sarma (tütün doldurma) üretimi yapıldığı anlaşılmış ve yapılan aramalarda; 198 bin 800) adet boş makaron, 35 bin 660 adet içi tütünle doldurulmuş içime hazır makaron, 205 kilogram kıyılmış tütün, 214 adet TAPDK Bandrolü, 5 adet sigara sarma (tütün doldurma) makinesi, 6 adet komprosör makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak (S.Ö.), (R.A.), (H.D.), (Ö.A.) ve (T.A.) isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden haklarında “5607 ve 4733 Sayılı Kanunlara Muhalefet” Suçlarından gerekli adli ve idari işlemler yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.