ANTALYA'DA LOSEV YARDIMLARI SURUYOR

SAĞLIK 27.02.2020 - 21:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2885+ kez okundu.
 

ANTALYA'DA LOSEV YARDIMLARI SURUYOR

LÖSEV, kayıtlı hastalarına bağışçılarından aldığı destekleri ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz! İşte bu yüzden iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor.

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. Antalya, Burdur ve Isparta’da ve Tüm Türkiye’de LÖSEV Ailelerine Et Ve Et Ürünleri Dağıtımları 2020 Yılı Boyunca Devam Edecek Tüm Türkiye’de yıl boyunca devam eden et ve et ürünleri dağıtımları LÖSEV Antalya Ofis tarafından Antalya, Isparta, Burdur, Alanya da bulunan LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelere iletilmeye devam edecek. LÖSEV’e kayıtlı aileler; “bu hastalık sürecinde daha da yalnızlaştıkları bu zorlu ve pahalı tedavi esansında yanlarında sadece LÖSEV ve bağışçıların olduğunu, en zor zamanlarında Hızır gibi yetişen yardımlar için tüm bağışçılara dua ettiklerini dile getirdiler.”
LÖSEV, kayıtlı hastalarına bağışçılarından aldığı destekleri ulaştırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz! İşte bu yüzden iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor.

Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar.

Antalya, Burdur ve Isparta’da ve Tüm Türkiye’de LÖSEV Ailelerine Et Ve Et Ürünleri Dağıtımları 2020 Yılı Boyunca Devam Edecek

Tüm Türkiye’de yıl boyunca devam eden et ve et ürünleri dağıtımları LÖSEV Antalya Ofis tarafından Antalya, Isparta, Burdur, Alanya da bulunan LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelere iletilmeye devam edecek. LÖSEV’e kayıtlı aileler; “bu hastalık sürecinde daha da yalnızlaştıkları bu zorlu ve pahalı tedavi esansında yanlarında sadece LÖSEV ve bağışçıların olduğunu, en zor zamanlarında Hızır gibi yetişen yardımlar için tüm bağışçılara dua ettiklerini dile getirdiler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.