Antalya’da Sahte İçki Üreten Şahıslar Yakalandı

ASAYİŞ 25.05.2020 - 22:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1734+ kez okundu.
 

Antalya’da Sahte İçki Üreten Şahıslar Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıslara işlem yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda; Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesinde ikamet eden bir şahsın sahte olarak ürettiği içkileri Bahtılı Köyüne depoladığı ve turizmin önemli merkezlerinden olan sahil kesimindeki il ve ilçelere alkollü içki pazarlamacısı görünümde yasal olarak satılan içkilerin arasında sahte içkilerinde satışının yapıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıslar ile kullandıkları adresler ve araçların yerleri belirlenmiş ve 22 Mayıs günü tespit edilen 2 adreste ve sahte içkilerin naklinde kullanılan kamyonette yapılan aramalarda; -201 şişe sahte içki (viski ve rakı), -670 litre sahte etil alkol, -Çok sayıda sahte içki yapımında kullanılan alkol aroması ve farklı içki markalarına ait sahte etiketler ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan (G.B.) ve (T.B.) isimli şahıslar “5607 Sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet” suçundan gözaltına alınmış ve haklarında adli işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.                                              ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıslara işlem yapıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce sahte içki üretimi yaparak bu içkileri piyasaya süren şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesinde ikamet eden bir şahsın sahte olarak ürettiği içkileri Bahtılı Köyüne depoladığı ve turizmin önemli merkezlerinden olan sahil kesimindeki il ve ilçelere alkollü içki pazarlamacısı görünümde yasal olarak satılan içkilerin arasında sahte içkilerinde satışının yapıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıslar ile kullandıkları adresler ve araçların yerleri belirlenmiş ve 22 Mayıs günü tespit edilen 2 adreste ve sahte içkilerin naklinde kullanılan kamyonette yapılan aramalarda;

-201 şişe sahte içki (viski ve rakı),
-670 litre sahte etil alkol,
-Çok sayıda sahte içki yapımında kullanılan alkol aroması ve farklı içki markalarına ait sahte etiketler ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yakalanan (G.B.) ve (T.B.) isimli şahıslar “5607 Sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet” suçundan gözaltına alınmış ve haklarında adli işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak halkın hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri pazarlayan, bu şekilde Devletimizi vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

                                             ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.