ANTALYA HALKININ CANI BU KADAR KIYMETSİZ Mİ!

SİYASET 15.05.2020 - 11:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2213+ kez okundu.
 

ANTALYA HALKININ CANI BU KADAR KIYMETSİZ Mİ!

CHP Antalya İl Başkanı Nusret BAYAR, Yeşildere ve Gebizli Mahallelerinin bir kısmı COVID-19 pandemi tedbirleri kapsamında karantina altına alınması ile yapılan yanlış uygulamaları eleştirdi. Başkan Bayar "Antalya halkının canı bu kadar kıymetsiz mi" diyerek tepki gösterdi.

CHP Antalya İl başkanı Nusret Bayar'ın yapmış olduğu o çıklama şöyle... ANTALYA HALKININ CANI BU KADAR KIYMETSİZ Mİ! Muratpaşa İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Yeşildere ve Gebizli Mahallelerinin bir kısmı COVID-19 pandemi tedbirleri kapsamında karantina altına alındı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Yeşilder Mahallesi ve çevresinde ikamet eden yurttaşlara yapılan COVID-19 testlerinde pozitif vakaların çıktığı vaka ile temaslılarının aynı mahalle ve farklı sokaklarda ikamet ettiğinin tespit edildiği ifade edildi. Edindiğimiz bilgilere göre korona virüs testi pozitif çıkan, cezaevinden yeni tahliye olmuş, şehir dışından Antalya’ya gelmiş bir vatandaştan dolayı bahsi geçen bölgede karantina uygulamasına başlanılmıştır. Bölgede görülen vakaların; cezaevinden yeni çıkan bu vatandaşla temas kurulmasından kaynaklandığı ifade ediliyor. Yani cezaevinden doğru düzgün kontrolleri yapılmadan bir kişi tahliye ediliyor, korona virüs taşıyan bu adam elini kolunu sallayarak şehir dışından Antalya’ya geliyor ve mahallede yaşayanların hayatını tehlikeye atıyor! Sormak gerekirse; Bu nasıl sorumsuzluktur! Cezaevi tahliyelerinde hastalık belirtileri takip edilmiyor mu? Şehre girişlerde kontroller yapılmıyor mu? Ekonomi odaklı düşünüp, şehir giriş çıkışlarının bu kadar erken açılmasının sonuçları öngörülmüyor mu? CHP Antalya İl Başkanı Nusret BAYAR
CHP Antalya İl Başkanı Nusret BAYAR, Yeşildere ve Gebizli Mahallelerinin bir kısmı COVID-19 pandemi tedbirleri kapsamında karantina altına alınması ile yapılan yanlış uygulamaları eleştirdi. Başkan Bayar "Antalya halkının canı bu kadar kıymetsiz mi" diyerek tepki gösterdi.

CHP Antalya İl başkanı Nusret Bayar'ın yapmış olduğu o çıklama şöyle...

ANTALYA HALKININ CANI BU KADAR KIYMETSİZ Mİ!

Muratpaşa İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Yeşildere ve Gebizli Mahallelerinin bir kısmı COVID-19 pandemi tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Yeşilder Mahallesi ve çevresinde ikamet eden yurttaşlara yapılan COVID-19 testlerinde pozitif vakaların çıktığı vaka ile temaslılarının aynı mahalle ve farklı sokaklarda ikamet ettiğinin tespit edildiği ifade edildi.

Edindiğimiz bilgilere göre korona virüs testi pozitif çıkan, cezaevinden yeni tahliye olmuş, şehir dışından Antalya’ya gelmiş bir vatandaştan dolayı bahsi geçen bölgede karantina uygulamasına başlanılmıştır.

Bölgede görülen vakaların; cezaevinden yeni çıkan bu vatandaşla temas kurulmasından kaynaklandığı ifade ediliyor. Yani cezaevinden doğru düzgün kontrolleri yapılmadan bir kişi tahliye ediliyor, korona virüs taşıyan bu adam elini kolunu sallayarak şehir dışından Antalya’ya geliyor ve mahallede yaşayanların hayatını tehlikeye atıyor!

Sormak gerekirse;

Bu nasıl sorumsuzluktur!

Cezaevi tahliyelerinde hastalık belirtileri takip edilmiyor mu?

Şehre girişlerde kontroller yapılmıyor mu?

Ekonomi odaklı düşünüp, şehir giriş çıkışlarının bu kadar erken açılmasının sonuçları öngörülmüyor mu?

CHP Antalya İl Başkanı

Nusret BAYAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.