ANTALYALI GÜLŞAH FİNALDE DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

SANAT 09.07.2020 - 00:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2130+ kez okundu.
 

ANTALYALI GÜLŞAH FİNALDE DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

Vodafone Freezone’un ve Acun Medya’nın düzenlediği Vodafone Freezone Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition 9 temmuzda final yapıyor.

Türkiye’nin genç yeteneğini belirleyecek olan yarışmada finale kalan Antalyalı Gülşah Kömür herkesin desteğini bekliyor. Saat 20:00’de başlayacak ve TV 8,5’tan ve Vodafone Freezone youtube kanalından canlı yayınlanacak yarışma esnasında Gülşah Kömür için oyunuzu kullanabilirsiniz. Oylar acunn.com/benisecfreezone üzerinden canlı yayın sırasında kullanılacak. Katıldığı ulusal yarışmalarda 1.’liği bulunan Gülşah Kömür, “Bu yarışmada da Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bir yandan müzik çalışmalarıma devam ederken diğer yandan da Anadolu Üniversitesi Opera bölümünde yüksek lisansıma devam ediyorum.” dedi.
Vodafone Freezone’un ve Acun Medya’nın düzenlediği Vodafone Freezone Müzik Yarışması: Ünkapanı Edition 9 temmuzda final yapıyor.

Türkiye’nin genç yeteneğini belirleyecek olan yarışmada finale kalan Antalyalı Gülşah Kömür herkesin desteğini bekliyor. Saat 20:00’de başlayacak ve TV 8,5’tan ve Vodafone Freezone youtube kanalından canlı yayınlanacak yarışma esnasında Gülşah Kömür için oyunuzu kullanabilirsiniz. Oylar acunn.com/benisecfreezone üzerinden canlı yayın sırasında kullanılacak.

Katıldığı ulusal yarışmalarda 1.’liği bulunan Gülşah Kömür, “Bu yarışmada da Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bir yandan müzik çalışmalarıma devam ederken diğer yandan da Anadolu Üniversitesi Opera bölümünde yüksek lisansıma devam ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.