ANTALYALI TAKSİCİLERDEN BİRLİK BERABERLİK KONVOYU

GÜNDEM 01.03.2020 - 19:01, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2897+ kez okundu.
 

ANTALYALI TAKSİCİLERDEN BİRLİK BERABERLİK KONVOYU

Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın düzenlediği, birlik beraberlik ve terörü lanetleme konvoyu binlerce ulaşım esnafının katılımı ile gerçekleşti. Konvoya AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, Servisciler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve binlerce şoför esnafı katıldı.

Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın düzenlediği, birlik beraberlik ve terörü lanetleme konvoyuna üç bin araç katıldı. Antalya Valiliği'nin izni ile düzenlenen konvoya taksici esnafı, nakliyeciler ve kamyoncuların yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Araçlarını Türk Bayrakları ile süsleyen şoför esnafı Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın önünden hareket ederek, Migros kavşağı, 100. Yıl Bulvarı ve Mevlana kavşağı güzergahından devam ederek Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı üzerinden tekrar Şoförler Odası Başkanlığı önüne geldiler. Konvoy öncesi açıklama yapan Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi adına bugün şoför esnafımız ve vatandaşlarımız ile birlikte konvoy düzenliyoruz. İdlib'de şehit olan evlatlarımıza dua ederek başlatacak olduğumuz konvoyumuz şehir merkezini turlayarak ve vatandaşlarımız ile selamlaşarak son bulacak dedi. İdlib'de şehit olan askerlerimize dua ile başlayan ve ağırlığını taksici esnafının oluşturduğu konvoy yolda vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Konvoya 7'den 77'ye binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. 
Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın düzenlediği, birlik beraberlik ve terörü lanetleme konvoyu binlerce ulaşım esnafının katılımı ile gerçekleşti. Konvoya AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, Servisciler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve binlerce şoför esnafı katıldı.

Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın düzenlediği, birlik beraberlik ve terörü lanetleme konvoyuna üç bin araç katıldı. Antalya Valiliği'nin izni ile düzenlenen konvoya taksici esnafı, nakliyeciler ve kamyoncuların yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Araçlarını Türk Bayrakları ile süsleyen şoför esnafı Antalya Şoförler Odası Başkanlığı'nın önünden hareket ederek, Migros kavşağı, 100. Yıl Bulvarı ve Mevlana kavşağı güzergahından devam ederek Kepez İlçesi Sakarya Bulvarı üzerinden tekrar Şoförler Odası Başkanlığı önüne geldiler.

Konvoy öncesi açıklama yapan Antalya Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi adına bugün şoför esnafımız ve vatandaşlarımız ile birlikte konvoy düzenliyoruz. İdlib'de şehit olan evlatlarımıza dua ederek başlatacak olduğumuz konvoyumuz şehir merkezini turlayarak ve vatandaşlarımız ile selamlaşarak son bulacak dedi.

İdlib'de şehit olan askerlerimize dua ile başlayan ve ağırlığını taksici esnafının oluşturduğu konvoy yolda vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Konvoya 7'den 77'ye binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.