ANTALYASPOR 1 PUANLA DÖNÜYOR

SPOR 19.09.2020 - 22:16, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1929+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR 1 PUANLA DÖNÜYOR

SÜPER Lig'in 2. haftasında Antalyaspor, deplasmanda 85. dakikada genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar'ın attığı golle bir puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibi Beşiktaşın sayısını ise 33'te Boyd kaydetti.

Süper Lig 2'nci hafta karşılaşmasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada her iki takım da ilk 30 dakikada pozisyon bulsa da gol becerisi gösteremedi. 33'üncü dakikada Necip'in kafa pasında arka direkte topla buluşan Cyle Larin, siyah beyazlı takımı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. BERABERLİK GÖKDENİZ'DEN İkinci yarıda Antalyaspor topa daha çok sahip olmaya başladı. 59'uncu dakikada Bünyamin gelişine vurdu ama kaleci Ersin topu kontrol etti. 74'üncü dakikada köşe vuruşundan gelen topa Veysel kafayı vurdu ancak top auta gitti. 75'inci dakikada net bir fırsatı Larin ile kullanamayan bu kez Beşiktaş oldu. 84'üncü dakikada Mensah'ın ortasına Vida uygun durumda kafayı vurdu ama skor değişmedi. 85'inci dakikada Fredy'nin hasında topla ceza alanına giren Gökdeniz Bayrakdar rakiplerini geçip topu filelere gönderdi ve maça 1-1'lik denge geldi. Mücadelenin 90 dakikası 1-1 tamamlandı. Lukas Podolski, ''Son Dakikalarda Gelen Golü Haketmiştik.'' Futbolcumuz Lukas Podolski, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Lukas Podolski, "Son dakikalarda gelen golü haketmiştik ve çok sevindik. Maçın 2. yarısında bambaşka bir Antalyaspor vardı. Son günlerde yaşadığımız süreçten sonra bu puana ihtiyacımız vardı. Bu beraberliğe deplasmanda alınmış bir puan olarak bakmalıyız ve önümüze bakmaya devam etmeliyiz.     STAT: Vodafone Park HAKEMLER: Halil Umut Meler, Ceyhun Sesigüzel, Cevdet Kömürcüoğlu BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu - Necip Uysal, Vida, Welinton, N’Sakala, Atiba Hutchinson, Hasic (Dk. 68 Lens), Dorukhan (Dk. 68 Ljajic), Mensah, Boyd, Larin (Dk. 80 Umut Nayir) ANTALYASPOR: Boffin - Bünyamin, Veysel Sarı, Kudryashov, Eren Albayrak, Hakan Özmert (Dk. 64 Podolski), Doğukan Sinik (Dk. 46 Mukairu), Fredy, Nuri Şahin (Dk. 77 Gökdeniz Bayrakdar), Amilton (Dk. 77 Ufuk Akyol), Jahovic (Dk. 64 Orgill) GOLLER: Dk. 33 Larin (Beşiktaş) - Dk. 85 Gökdeniz Bayrakdar (Fraport TAV Antalyaspor) SARI KARTLAR: Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Boyd, Lens, Mensah (Beşiktaş) - Fredy, Veysel Sarı, Mukairu, Orgill ( Antalyaspor)
SÜPER Lig'in 2. haftasında Antalyaspor, deplasmanda 85. dakikada genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar'ın attığı golle bir puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibi Beşiktaşın sayısını ise 33'te Boyd kaydetti.

Süper Lig 2'nci hafta karşılaşmasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmada her iki takım da ilk 30 dakikada pozisyon bulsa da gol becerisi gösteremedi. 33'üncü dakikada Necip'in kafa pasında arka direkte topla buluşan Cyle Larin, siyah beyazlı takımı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

BERABERLİK GÖKDENİZ'DEN

İkinci yarıda Antalyaspor topa daha çok sahip olmaya başladı. 59'uncu dakikada Bünyamin gelişine vurdu ama kaleci Ersin topu kontrol etti. 74'üncü dakikada köşe vuruşundan gelen topa Veysel kafayı vurdu ancak top auta gitti. 75'inci dakikada net bir fırsatı Larin ile kullanamayan bu kez Beşiktaş oldu. 84'üncü dakikada Mensah'ın ortasına Vida uygun durumda kafayı vurdu ama skor değişmedi. 85'inci dakikada Fredy'nin hasında topla ceza alanına giren Gökdeniz Bayrakdar rakiplerini geçip topu filelere gönderdi ve maça 1-1'lik denge geldi. Mücadelenin 90 dakikası 1-1 tamamlandı.

Lukas Podolski, ''Son Dakikalarda Gelen Golü Haketmiştik.''

Futbolcumuz Lukas Podolski, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Lukas Podolski, "Son dakikalarda gelen golü haketmiştik ve çok sevindik. Maçın 2. yarısında bambaşka

bir Antalyaspor vardı. Son günlerde yaşadığımız süreçten sonra bu puana ihtiyacımız vardı.

Bu beraberliğe deplasmanda alınmış bir puan olarak bakmalıyız ve önümüze bakmaya devam etmeliyiz.

 

 

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Ceyhun Sesigüzel, Cevdet Kömürcüoğlu

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu - Necip Uysal, Vida, Welinton, N’Sakala, Atiba Hutchinson, Hasic (Dk. 68 Lens), Dorukhan (Dk. 68 Ljajic), Mensah, Boyd, Larin (Dk. 80 Umut Nayir)

ANTALYASPOR: Boffin - Bünyamin, Veysel Sarı, Kudryashov, Eren Albayrak, Hakan Özmert (Dk. 64 Podolski), Doğukan Sinik (Dk. 46 Mukairu), Fredy, Nuri Şahin (Dk. 77 Gökdeniz Bayrakdar), Amilton (Dk. 77 Ufuk Akyol), Jahovic (Dk. 64 Orgill)

GOLLER: Dk. 33 Larin (Beşiktaş) - Dk. 85 Gökdeniz Bayrakdar (Fraport TAV Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Boyd, Lens, Mensah (Beşiktaş) - Fredy, Veysel Sarı, Mukairu, Orgill ( Antalyaspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.