ANTALYASPOR 2 TRABZONSPOR 2

SPOR 08.07.2020 - 23:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2994+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR 2 TRABZONSPOR 2

Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk oldu.

Antalyaspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. GoLLER: 8' Ufuk Akyol, 66' Yekta Kurtuluş Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 3'ü kaleci 16 futbolcu ile çıktığımız karşılaşmaya takımımız iyi başladı. İlk tehlikeli akını Mukairu ile geliştiren FTA Antalyaspor, 6. dakikada Doğukan'ın düşürülmesi ile penaltı kazandı. 8. dakikada Ufuk Akyol'un vuruşuyla takımımız 1-0 öne geçti. 12. VAR incelemesi sonrası Trabzonspor penaltı kazandı. 14. dakikada Jose Sosa'nın penaltı vuruşuyla skora denge geldi. 17. dakikada Doğukan'ın uzaktan şutunu Uğurcan güçlükle kornere çeldi. 30 ve 33. dakikalarda Abdülkadir Ömür iki kez pozisyon buldu ama 1-1'lik eşitlik bozulmadı. 42. dakikada Trabzonspor VAR incelemesi sonrası bir penaltı daha kazandı. Atışı kullanan Sosa kendisinin ve takımının ikinci penaltı golünü atarak 2-1 öne geçti. 45. dakikada Doğukan'ın sert şutunda Doğukan yine gole izin vermedi ve ilk 45 dakika 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi. YEKTA GİRDİ VE ATTI Karşılaşmanın 54. dakikasında ikinci yarının ilk tehlikeli atağı da takımımızdan geldi. Nazım Sangare'nin ilk vuruşu Uğurcan'dan döndü, ikincisinde savunma araya girip kornere gönderdi. 66. dakikada Amilton'un pasında topla buluşan Yekta Kurtuluş, oyuna girdikten 8 dakika sonra golü atarak skora 2-2'lik eşitliği getirdi. 75. dakikada Blanco'nun şutu Uğurcan'da kaldı. 1 dakika sonra Blanco bıraktı, Nazım'ın şutunda yine Uğurcan başarılıydı. 81. dakikada Hosseini'nin kafa vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. 90. dakikada Blanco'nun ceza alanı dışından sert şutu yandan auta gitti. Karşılaşma da 2-2'lik skorla sona erdi. STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi HAKEM: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, İlker Takpak TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin (Dk.80 Hosseini), Novak, Campi, Sosa, Ndiaye (Dk.65 Guilherme), Abdulkadir, Abdülkadir Ömür, Sörloth, Ekuban (Dk.65 Nwakaeme) FTA Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Fedor, Eren (Dk.90+2 Salih), Ufuk, Nazım, Amilton, Paul (Dk.58 Yekta), Doğukan (Dk.71 Chico) Gustavo GOLLER: Dk.14 (P) ve Dk.42 (P) Sosa (Trabzonspor), Dk.8 Ufuk (P), Dk.66 Yekta (FTA Antalyaspor) SARI KARTLAR: Dk.82 Campi (Trabzonspor), Dk.14 Veysel, Dk.24 Amilton, Dk.42 Mukairu, Dk. 76 Ufuk, Dk.85 Eren (FTA Antalyaspor)
Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk oldu.

Antalyaspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 31. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

GoLLER: 8' Ufuk Akyol, 66' Yekta Kurtuluş

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle 3'ü kaleci 16 futbolcu ile çıktığımız karşılaşmaya takımımız iyi başladı. İlk tehlikeli akını Mukairu ile geliştiren FTA Antalyaspor, 6. dakikada Doğukan'ın düşürülmesi ile penaltı kazandı. 8. dakikada Ufuk Akyol'un vuruşuyla takımımız 1-0 öne geçti. 12. VAR incelemesi sonrası Trabzonspor penaltı kazandı. 14. dakikada Jose Sosa'nın penaltı vuruşuyla skora denge geldi. 17. dakikada Doğukan'ın uzaktan şutunu Uğurcan güçlükle kornere çeldi. 30 ve 33. dakikalarda Abdülkadir Ömür iki kez pozisyon buldu ama 1-1'lik eşitlik bozulmadı. 42. dakikada Trabzonspor VAR incelemesi sonrası bir penaltı daha kazandı. Atışı kullanan Sosa kendisinin ve takımının ikinci penaltı golünü atarak 2-1 öne geçti. 45. dakikada Doğukan'ın sert şutunda Doğukan yine gole izin vermedi ve ilk 45 dakika 2-1 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

YEKTA GİRDİ VE ATTI

Karşılaşmanın 54. dakikasında ikinci yarının ilk tehlikeli atağı da takımımızdan geldi. Nazım Sangare'nin ilk vuruşu Uğurcan'dan döndü, ikincisinde savunma araya girip kornere gönderdi. 66. dakikada Amilton'un pasında topla buluşan Yekta Kurtuluş, oyuna girdikten 8 dakika sonra golü atarak skora 2-2'lik eşitliği getirdi. 75. dakikada Blanco'nun şutu Uğurcan'da kaldı. 1 dakika sonra Blanco bıraktı, Nazım'ın şutunda yine Uğurcan başarılıydı. 81. dakikada Hosseini'nin kafa vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. 90. dakikada Blanco'nun ceza alanı dışından sert şutu yandan auta gitti. Karşılaşma da 2-2'lik skorla sona erdi.

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEM: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, İlker Takpak

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin (Dk.80 Hosseini), Novak, Campi, Sosa, Ndiaye (Dk.65 Guilherme), Abdulkadir, Abdülkadir Ömür, Sörloth, Ekuban (Dk.65 Nwakaeme)

FTA Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Fedor, Eren (Dk.90+2 Salih), Ufuk, Nazım, Amilton, Paul (Dk.58 Yekta), Doğukan (Dk.71 Chico) Gustavo

GOLLER: Dk.14 (P) ve Dk.42 (P) Sosa (Trabzonspor), Dk.8 Ufuk (P), Dk.66 Yekta (FTA Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Dk.82 Campi (Trabzonspor), Dk.14 Veysel, Dk.24 Amilton, Dk.42 Mukairu, Dk. 76 Ufuk, Dk.85 Eren (FTA Antalyaspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.