ANTALYASPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ 2-1

SPOR 13.06.2020 - 23:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2823+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ 2-1

Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 27. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27'nci hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyasporumuz, Beşiktaş'a konuk oldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele takımımızın vuruşuyla başladı. 15'inci dakikada Amilton kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu Ersin'den döndü ancak Amilton pozisyonu sürdürerek ortasını yaptı. Sinan Gümüş güzel bir kafa vuruşuyla FTA Antalyasporumuzu 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı uzaktan şutlarla iki takım da gol aradı ancak skor değişmedi. 35'inci dakikada Jahovic mükemmel indirip topuk pasıyla Podolski'yi gördü. Podolski'nin topla buluşturduğu Amilton, FTA Antalyasporumuzu Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası da bu skorla sona erdi. 3 PUAN BİZİM İkinci yarıya iyi başlayan da takımımız oldu. 46'ncı dakikada Podolski'nin pasında Sinan Gümüş çok sert vurdu ama top üst direkten oyun alanına geri döndü. 53'üncü dakikada Beşiktaş hücumunda önce Boffin, ardından çizgideki müdahalesiyle Veysel golü önleyen isimler oldu. 55'inci dakikada Boffin yine mutlak bir golü önleyerek skorun değişmesine izin vermedi. 68'inci dakikada oyuna sonradan giren Lens'in pasında Adem Ljajic'in golü skoru 1-2'ye getirdi. 83'üncü dakikada Vida'nın vuruşu direkten döndü. İkinci vuruşunda Boffin mükemmel bir kurtarış daha yaptı. Karşılaşmanın 90 dakikası FTA Antalyasporumuzun 2-1 üstünlüğü ile tamamlanınca takımımız Beşiktaş deplasmanından 3 puanla döndü. STAT: Vodafone Park HAKEMLER: Ümit Öztürk, Çağlar Uyarcan, Candaş Elbil BEŞİKTAŞ: Ersin, Ruiz, Güven (Dk.46 Ljajic) , Boyd (Dk.65 Lens), Atiba, Elneny, Vida, Rıdvan (Dk.78 Caner), Gökhan, Diaby (Dk.46 N'Koudou), Boateng (Dk.65 Umut) FTA ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, (Dk.66 Bünyamin), Celustka, Veysel, Kudryashov, Hakan, Fredy (Dk.56 Ufuk), Podolski (Dk.84 Yekta), Amilton, Sinan (Dk.66 Mukairu), Jahovic (Dk.84 Gustavo) GOLLER: Dk.68 Ljajic (Beşiktaş), Dk.15 Sinan, Dk.35 Amilton (FTA Antalyaspor)
Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 27. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27'nci hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyasporumuz, Beşiktaş'a konuk oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele takımımızın vuruşuyla başladı. 15'inci dakikada Amilton kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşu Ersin'den döndü ancak Amilton pozisyonu sürdürerek ortasını yaptı. Sinan Gümüş güzel bir kafa vuruşuyla FTA Antalyasporumuzu 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı uzaktan şutlarla iki takım da gol aradı ancak skor değişmedi. 35'inci dakikada Jahovic mükemmel indirip topuk pasıyla Podolski'yi gördü. Podolski'nin topla buluşturduğu Amilton, FTA Antalyasporumuzu Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası da bu skorla sona erdi.

3 PUAN BİZİM

İkinci yarıya iyi başlayan da takımımız oldu. 46'ncı dakikada Podolski'nin pasında Sinan Gümüş çok sert vurdu ama top üst direkten oyun alanına geri döndü. 53'üncü dakikada Beşiktaş hücumunda önce Boffin, ardından çizgideki müdahalesiyle Veysel golü önleyen isimler oldu. 55'inci dakikada Boffin yine mutlak bir golü önleyerek skorun değişmesine izin vermedi. 68'inci dakikada oyuna sonradan giren Lens'in pasında Adem Ljajic'in golü skoru 1-2'ye getirdi. 83'üncü dakikada Vida'nın vuruşu direkten döndü. İkinci vuruşunda Boffin mükemmel bir kurtarış daha yaptı. Karşılaşmanın 90 dakikası FTA Antalyasporumuzun 2-1 üstünlüğü ile tamamlanınca takımımız Beşiktaş deplasmanından 3 puanla döndü.

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Çağlar Uyarcan, Candaş Elbil

BEŞİKTAŞ: Ersin, Ruiz, Güven (Dk.46 Ljajic) , Boyd (Dk.65 Lens), Atiba, Elneny, Vida, Rıdvan (Dk.78 Caner), Gökhan, Diaby (Dk.46 N'Koudou), Boateng (Dk.65 Umut)

FTA ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, (Dk.66 Bünyamin), Celustka, Veysel, Kudryashov, Hakan, Fredy (Dk.56 Ufuk), Podolski (Dk.84 Yekta), Amilton, Sinan (Dk.66 Mukairu), Jahovic (Dk.84 Gustavo)

GOLLER: Dk.68 Ljajic (Beşiktaş), Dk.15 Sinan, Dk.35 Amilton (FTA Antalyaspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.