Antalyaspor’da haklı isyan

SPOR 22.02.2020 - 19:53, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1749+ kez okundu.
 

Antalyaspor’da haklı isyan

Ziraat Türkiye Kupası finalinin 21 Mayıs’tan 5 Mayıs’a alındığını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu, finalin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağını duyurdu.

Yapılan bu duyurunun ardından Antalyaspor taraftarı, sosyal medyada adeta isyan bayrağını çekti. Yarı finalde Antalyaspor ile Alanyaspor’un karşı karşıya geleceğinden dolayı bir Antalya takımının finalde olması garanti durumdayken, İstanbul kararı sert sözlerle eleştirildi. Finalde oynama olasılığı bulunan hem Fenerbahçe’nin hem de Trabzonspor’un bu kararla birlikte stadyum avantajına sahip olacağını belirten kırmızı beyazlı futbolseverler, finalin adresinin değiştirilmesi gerektiğini savundu. Antalyam.com
Ziraat Türkiye Kupası finalinin 21 Mayıs’tan 5 Mayıs’a alındığını açıklayan Türkiye Futbol Federasyonu, finalin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağını duyurdu.

Yapılan bu duyurunun ardından Antalyaspor taraftarı, sosyal medyada adeta isyan bayrağını çekti. Yarı finalde Antalyaspor ile Alanyaspor’un karşı karşıya geleceğinden dolayı bir Antalya takımının finalde olması garanti durumdayken, İstanbul kararı sert sözlerle eleştirildi. Finalde oynama olasılığı bulunan hem Fenerbahçe’nin hem de Trabzonspor’un bu kararla birlikte stadyum avantajına sahip olacağını belirten kırmızı beyazlı futbolseverler, finalin adresinin değiştirilmesi gerektiğini savundu.

Antalyam.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.