ANTALYASPOR'DA HÜSRAN 6-0

SPOR 29.12.2020 - 21:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1007+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DA HÜSRAN 6-0

Süper Lig'in 15. haftasında yoğun yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor'u 6-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 15. haftasında yoğun yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Antalyaspor, Hatayaspor'u konuk etti. İlk yarısı nefes kesen maçta Hatayspor, devreyi 5-0 önde kapattı. İkinci yarıda Mirkan Aydın ile 1 gol daha bulan Konuk ekip maçı 6-0 kazandı. AARON BOUPENDZA 4 GOLLE DAMGA VURDU! Konuk ekip Hatayspor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri Aaron Boupendza (4), Babajide Akintola ve Mirkan Aydın kaydetti. Ligde ilk kez 11'de başladığı bir maçta 4 gol kaydeden Gabonlu golcü Boupendza gecenin konuşulan ismi oldu. Bu sonuçla Hatayspor, 24 puana yükseldi. Şok bir gece geçiren ev sahibi Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.
Süper Lig'in 15. haftasında yoğun yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor'u 6-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 15. haftasında yoğun yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Antalyaspor, Hatayaspor'u konuk etti. İlk yarısı nefes kesen maçta Hatayspor, devreyi 5-0 önde kapattı. İkinci yarıda Mirkan Aydın ile 1 gol daha bulan Konuk ekip maçı 6-0 kazandı.

AARON BOUPENDZA 4 GOLLE DAMGA VURDU!

Konuk ekip Hatayspor'a deplasmanda galibiyeti getiren golleri Aaron Boupendza (4), Babajide Akintola ve Mirkan Aydın kaydetti. Ligde ilk kez 11'de başladığı bir maçta 4 gol kaydeden Gabonlu golcü Boupendza gecenin konuşulan ismi oldu.

Bu sonuçla Hatayspor, 24 puana yükseldi. Şok bir gece geçiren ev sahibi Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.