ANTALYASPOR'DAN ANLAMLI BAĞIŞ

SPOR 29.02.2020 - 21:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2151+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DAN ANLAMLI BAĞIŞ

Antalyaspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi alkışlanacak hareket

Süper Lig’in 24. Haftasında kendi evinde oynayan Antalyaspor, Fenerbahçe maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlı ekibin İdlib’de şehit olan 34 Mehmetçiğimiz  için hazırlamış olduğu Türbinler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ayrıca Antalyaspor, Antalyaspor-Fenerbahçe maçının tribün gelirleri, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığını açıkladı. Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Antalyaspor’un Fenerbahçe mücadelesi öncesinde ‘#MehmetçiğinYanındayız’ etiketi ve Fenerbahçe maçı kadrosuz ifadeleriyle İdlib’de şehit olan askerlerimiz için hazırlamış olduğu video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Antalyaspor’un paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. ANTALYASPOR’DAN ANLAMLI BAĞIŞ Ayrıca Kırmızı Beyazlı ekip, Fenerbahçe ile oynayacakları maçta elde edeceğini tribün gelirlerini Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandı. Antalyaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor'umuzun Süper Lig'de bu akşam oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının tüm tribün gelirleri, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacaktır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde 'Önce Vatan' diyerek, kahramanlarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz" ifadeleri kullandı. Karşılaşma öncesi tribünlerdeki koltuklara 25 bin Türk bayrağı bırakıldı.
Antalyaspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi alkışlanacak hareket

Süper Lig’in 24. Haftasında kendi evinde oynayan Antalyaspor, Fenerbahçe maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlı ekibin İdlib’de şehit olan 34 Mehmetçiğimiz  için hazırlamış olduğu Türbinler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ayrıca Antalyaspor, Antalyaspor-Fenerbahçe maçının tribün gelirleri, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığını açıkladı.

Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Antalyaspor’un Fenerbahçe mücadelesi öncesinde ‘#MehmetçiğinYanındayız’ etiketi ve Fenerbahçe maçı kadrosuz ifadeleriyle İdlib’de şehit olan askerlerimiz için hazırlamış olduğu video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Antalyaspor’un paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

ANTALYASPOR’DAN ANLAMLI BAĞIŞ

Ayrıca Kırmızı Beyazlı ekip, Fenerbahçe ile oynayacakları maçta elde edeceğini tribün gelirlerini Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandı. Antalyaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Fraport TAV Antalyaspor'umuzun Süper Lig'de bu akşam oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının tüm tribün gelirleri, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacaktır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde 'Önce Vatan' diyerek, kahramanlarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz" ifadeleri kullandı.

Karşılaşma öncesi tribünlerdeki koltuklara 25 bin Türk bayrağı bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.