ANTALYASPOR'DAN ANLAMLI BAĞIŞ

SPOR 02.04.2020 - 21:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2241+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR'DAN ANLAMLI BAĞIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na, Fraport TAV Antalyaspor'dan da destek geldi.

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi yaptıkları desteği açıklama ile duyurdu. İşte o açıklama: "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içinde bulunduğu Koronavirüs pandemisi nedeniyle olağanüstü günler yaşıyoruz. Daha önce özellikle ülkemiz insanlarının ruhunda bulunan dayanışma olgusunun bu günlerde çok daha yüksek bir şekilde cereyan ettiğini görmekte, bu zorlu günlerde bizi en çok mutlu edenin de bu dayanışmanın asla bitmeyeceğinin bir kez daha farkına varmış olmaktır. Bu kapsamda; Covid-19 salgınının alınan tedbirlere rağmen artması öngörülürken, sağlık sistemimizin daha güçlü işlemesi adına Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi olarak bizler de üzerimize düşen görevin farkındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına duyarlılık göstererek Milli Dayanışma Kampanyasına biz de katılıyoruz. Antalyaspor Kulübü Derneği olarak, ‘Biz Bize Yeteriz’ söylemiyle, Milli Dayanışma Kampanyasına 500 bin TL ile katkıda bulunduk. Bir spor kulübü olarak bizlerin açtığı yolda, özellikle Antalyamızdaki herkesi gücü ölçüsünde destek olmaya çağırıyoruz. Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.   Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na, Fraport TAV Antalyaspor'dan da destek geldi.

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi yaptıkları desteği açıklama ile duyurdu.

İşte o açıklama:

"Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içinde bulunduğu Koronavirüs pandemisi nedeniyle olağanüstü günler yaşıyoruz.
Daha önce özellikle ülkemiz insanlarının ruhunda bulunan dayanışma olgusunun bu günlerde çok daha yüksek bir şekilde cereyan ettiğini görmekte, bu zorlu günlerde bizi en çok mutlu edenin de bu dayanışmanın asla bitmeyeceğinin bir kez daha farkına varmış olmaktır.

Bu kapsamda;
Covid-19 salgınının alınan tedbirlere rağmen artması öngörülürken, sağlık sistemimizin daha güçlü işlemesi adına Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi olarak bizler de üzerimize düşen görevin farkındayız.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına duyarlılık göstererek Milli Dayanışma Kampanyasına biz de katılıyoruz.
Antalyaspor Kulübü Derneği olarak, ‘Biz Bize Yeteriz’ söylemiyle, Milli Dayanışma Kampanyasına 500 bin TL ile katkıda bulunduk.
Bir spor kulübü olarak bizlerin açtığı yolda, özellikle Antalyamızdaki herkesi gücü ölçüsünde destek olmaya çağırıyoruz.
Saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.  

Antalyaspor Kulübü Derneği
Yönetim Kurulu"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.