ANTALYASPOR DEPLASMANDA 1-0 GALİP

SPOR 19.07.2020 - 23:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2333+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR DEPLASMANDA 1-0 GALİP

Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 33. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk oldu.

Kritik karşılaşma, takımımızın vuruşu ile başladı. İlk tehlikeli atak da FTA Antalyasporumuzdan geldi. 8. dakikada Jahovic ceza alanı içinde uygun pozisyonda, savunmanın araya girmesiyle net bir vuruş yapamayınca skor tabelası değişmedi. 25. dakikada ev sahibi ekip ilk şutunu Scarione ile kullandı, top kalecimiz Ferhat'ta kaldı. 26. dakikada Rivas'ın şutunda Ferhat yine başarılıydı. Faty tamamladı ancak bu kez araya Yekta girip topu kornere gönderdi. 31. dakikada Doğukan'ın ortalayıp Bünyamin'in voleyle kaleye gönderdiği şut az farkla auta gitti. Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 sona erdi. TEK GOL JAHOVİC'TEN Takımımız ikinci yarıya da iyi başladı. 49. dakikada Jahovic'in serbest vuruşu az farkla auta gitti. 57. dakikada Rivas'ın yüzde yüzlük gol pozisyonunda Ferhat mükemmel bir kurtarış yaparak beraberliğin bozulmasına izin vermedi. 73. dakikada Doğukan'ın mükemmel şutunu kaleci Ricardo aynı güzellikte kurtardı. 69. dakikada Amilton'un ortasında Fredy çok sert vurdu. Ricardo yine başarılıydı. 84. dakikada Jahovic, savunmanın hatasında kaleci ile karşı karşıya kaldı ama Ricardo yine golü önleyen isimdi. 89. dakikada Faty'nin şutunda bu kez mükemmel bir kurtarış yapan isim Ferhat oldu. 90+3. dakikada Fredy'nin ara pasında topla buluşan Adis Jahovic, topu filelere gönderince takımımız 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Yekta Kurtuluş yedek kulübesinde kırmızı kart gördü. Maç da bu skorla sona erince takımımız Başkent deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. STAT: Eryaman Stadı HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun MKE ANKARAGÜCÜ: Ricardo, Tiago, Kulusic, Michal, Kitsiou, Scarione (Dk.65 İlhan), Faty, Michalak (Dk.76 Orkan), Saba (Dk.86 Atilla), Lukasik (Dk.86 Sedat), Rivas FTA ANTALYASPOR: Ferhat, Nazım, Veysel, Kudryashov, Eren (Dk.67 Chico), Ufuk (Dk.61 Fredy), Yekta (Dk.90 Gustavo), Bünyamin, Doğukan, Amilton, Jahovic GOL: Dk. 90+3 Jahovic (FTA Antalyaspor) SARI KARTLAR: Dk.41 Pinto, Dk.48 Pazdan, Dk.81 Kulusic, Dk.85 Faty (MKE Ankaragücü), Dk.90+5 Jahovic (FTA Antalyaspor) KIRMIZI KART: Dk.90+5 Yekta (FTA Antalyaspor)
Antalyasporumuz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 33. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk oldu.

Kritik karşılaşma, takımımızın vuruşu ile başladı. İlk tehlikeli atak da FTA Antalyasporumuzdan geldi. 8. dakikada Jahovic ceza alanı içinde uygun pozisyonda, savunmanın araya girmesiyle net bir vuruş yapamayınca skor tabelası değişmedi. 25. dakikada ev sahibi ekip ilk şutunu Scarione ile kullandı, top kalecimiz Ferhat'ta kaldı. 26. dakikada Rivas'ın şutunda Ferhat yine başarılıydı. Faty tamamladı ancak bu kez araya Yekta girip topu kornere gönderdi. 31. dakikada Doğukan'ın ortalayıp Bünyamin'in voleyle kaleye gönderdiği şut az farkla auta gitti. Mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 sona erdi.

TEK GOL JAHOVİC'TEN

Takımımız ikinci yarıya da iyi başladı. 49. dakikada Jahovic'in serbest vuruşu az farkla auta gitti. 57. dakikada Rivas'ın yüzde yüzlük gol pozisyonunda Ferhat mükemmel bir kurtarış yaparak beraberliğin bozulmasına izin vermedi. 73. dakikada Doğukan'ın mükemmel şutunu kaleci Ricardo aynı güzellikte kurtardı. 69. dakikada Amilton'un ortasında Fredy çok sert vurdu. Ricardo yine başarılıydı. 84. dakikada Jahovic, savunmanın hatasında kaleci ile karşı karşıya kaldı ama Ricardo yine golü önleyen isimdi. 89. dakikada Faty'nin şutunda bu kez mükemmel bir kurtarış yapan isim Ferhat oldu. 90+3. dakikada Fredy'nin ara pasında topla buluşan Adis Jahovic, topu filelere gönderince takımımız 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında Yekta Kurtuluş yedek kulübesinde kırmızı kart gördü. Maç da bu skorla sona erince takımımız Başkent deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.

STAT: Eryaman Stadı

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

MKE ANKARAGÜCÜ: Ricardo, Tiago, Kulusic, Michal, Kitsiou, Scarione (Dk.65 İlhan), Faty, Michalak (Dk.76 Orkan), Saba (Dk.86 Atilla), Lukasik (Dk.86 Sedat), Rivas

FTA ANTALYASPOR: Ferhat, Nazım, Veysel, Kudryashov, Eren (Dk.67 Chico), Ufuk (Dk.61 Fredy), Yekta (Dk.90 Gustavo), Bünyamin, Doğukan, Amilton, Jahovic

GOL: Dk. 90+3 Jahovic (FTA Antalyaspor)

SARI KARTLAR: Dk.41 Pinto, Dk.48 Pazdan, Dk.81 Kulusic, Dk.85 Faty (MKE Ankaragücü), Dk.90+5 Jahovic (FTA Antalyaspor)

KIRMIZI KART: Dk.90+5 Yekta (FTA Antalyaspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.