AÖF Yaz Okulu Sınavına Girecek Öğrenciler İçin Duyuru

EĞİTİM 23.08.2020 - 00:27, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2788+ kez okundu.
 

AÖF Yaz Okulu Sınavına Girecek Öğrenciler İçin Duyuru

Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yaz okulu sınavına girecek öğrencilere önemli bir uyarı yapıldı.

Anadolu Üniversitesi 'nden AÖF sınav duyurusu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yaz okulu sınavlarına girecek adaylardan internet erişimi olmayanların nasıl sınava girceğine yer verildi.  "İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavı İçin Gerekli Teknolojik Altyapıya Sahip Olmayan Öğrenciler Hakkında" başlığı ile yayımlanan Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu duyurusunda şu ifadelere yer verildi: "05-09 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 2019-2020 öğretim yılı İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavında İnternet bağlantısı ile ilgili gerekli teknolojik altyapıya sahip olmayan öğrencilerimiz, 24-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numarasını arayıp randevu alarak bulundukları ildeki Açıköğretim bürosunda, İnternet ortamında yapılacak sınava girebilecektir. Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır." YAZ OKULU DUYURUSU AÖF yaz okulu sınav tarihleri duyurusu ise şu şekilde: "Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda yapılacaktır. Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır." ONLİNE YAPILACAK AÖF yaz okulu sınavı online olarak yapılacak. Haber: kamubulteni.com
Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda yaz okulu sınavına girecek öğrencilere önemli bir uyarı yapıldı.

Anadolu Üniversitesi 'nden AÖF sınav duyurusu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yaz okulu sınavlarına girecek adaylardan internet erişimi olmayanların nasıl sınava girceğine yer verildi. 

"İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavı İçin Gerekli Teknolojik Altyapıya Sahip Olmayan Öğrenciler Hakkında" başlığı ile yayımlanan Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"05-09 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak olan 2019-2020 öğretim yılı İnternet Tabanlı (Online) Yaz Okulu Sınavında İnternet bağlantısı ile ilgili gerekli teknolojik altyapıya sahip olmayan öğrencilerimiz, 24-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numarasını arayıp randevu alarak bulundukları ildeki Açıköğretim bürosunda, İnternet ortamında yapılacak sınava girebilecektir.

Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır."

YAZ OKULU DUYURUSU

AÖF yaz okulu sınav tarihleri duyurusu ise şu şekilde:

"Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır."

ONLİNE YAPILACAK

AÖF yaz okulu sınavı online olarak yapılacak.

Haber: kamubulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.