ASAT KEMER’DE SORUNLU İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ

SİYASET 15.05.2020 - 12:09, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2887+ kez okundu.
 

ASAT KEMER’DE SORUNLU İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’dan Kaş’a tüm bölgenin altyapı sorunlarını tek tek çözüyor. ASAT ekipleri Kemer’de sorunlu içme suyu hattını yeniledi. Bu sayede su kaybı ve israfının da önüne geçilmiş oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Antalya’nın dört bir tarafında kanalizasyon ve altyapı imalatlarına devam ederken, mevcut alt yapı sistemlerinin bakımını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Çomaklar Mevkiinde sıklıkla arızaya sebep olan içme suyu borusu ASAT ekiplerince değiştirildi.   SU KAYBI VE İSRAF ÖNLENDİ Çalışma sorunsuz olarak tamamlanırken alınan ilave tedbirler sayesinde vatandaşları mağdur edecek herhangi bir su kesintisi de yaşanmadı. Hattın zaman içinde yıpranan ve arızalara neden olan kısmında yapılan değişiklik sayesinde önemli ölçüde su kaybı önlenirken olası arızaların engellenmesi ile emek ve zaman israfının da önüne geçilmiş oldu. ASAT Genel Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde tüm altyapı hatlarının bakımları rutin olarak yapılıyor. Gerekli görülen durumlarda değişiklik yapılarak yenileniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’dan Kaş’a tüm bölgenin altyapı sorunlarını tek tek çözüyor. ASAT ekipleri Kemer’de sorunlu içme suyu hattını yeniledi. Bu sayede su kaybı ve israfının da önüne geçilmiş oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Antalya’nın dört bir tarafında kanalizasyon ve altyapı imalatlarına devam ederken, mevcut alt yapı sistemlerinin bakımını da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Çomaklar Mevkiinde sıklıkla arızaya sebep olan içme suyu borusu ASAT ekiplerince değiştirildi.

 

SU KAYBI VE İSRAF ÖNLENDİ
Çalışma sorunsuz olarak tamamlanırken alınan ilave tedbirler sayesinde vatandaşları mağdur edecek herhangi bir su kesintisi de yaşanmadı. Hattın zaman içinde yıpranan ve arızalara neden olan kısmında yapılan değişiklik sayesinde önemli ölçüde su kaybı önlenirken olası arızaların engellenmesi ile emek ve zaman israfının da önüne geçilmiş oldu.

ASAT Genel Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde tüm altyapı hatlarının bakımları rutin olarak yapılıyor. Gerekli görülen durumlarda değişiklik yapılarak yenileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.