Aydın’dan Başaran’a ziyaret

SİYASET 23.11.2020 - 01:03, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1753+ kez okundu.
 

Aydın’dan Başaran’a ziyaret

Geçmiş dönem İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran’ı makamında ziyaret etti

Ziyaret esnasında Mehmet Başaran, Ahmet Aydın'a bayrak hediye ederek yerel seçimlere büyük bir özveri ile çalışıp hem ittifaka Büyükşehir’i hem de ilçe belediyelerinin kazanılmasındaki emeklerinden dolayı teşekkür etti. İl başkan yardımcıları ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Başaran, AK Parti'nin siyasetteki rolünü tamamladığını ve İYİ Parti'nin hem Antalya'da hem de Türkiye'de birinci parti olacağını söyledi. Konuşmasının sonunda ise önceki dönem İl Başkanı Ahmet Aydın'a ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  Başaran'dan sonra söz alan Ahmet Aydın ise konuşmasında parti içerisinde oluşturulması gereken birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Aydın, parti yönetiminin yaptığı çalışmaları takdir ile izlediğini, bu çalışmaların birlik içerisinde devam etmesinin önemli olduğunu söyledi. Ülkemizin geçtiği bu kritik sürecin kaygılarını yaşadığı dile getiren Aydın, İYİ Parti iktidarının Türkiye için en hayırlı yönetim olacağını sözlerine ekleyerek Mehmet Başaran'a başarılar diledi. Haber Merkezi 
Geçmiş dönem İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, mevcut İl Başkanı Mehmet Başaran’ı makamında ziyaret etti

Ziyaret esnasında Mehmet Başaran, Ahmet Aydın'a bayrak hediye ederek yerel seçimlere büyük bir özveri ile çalışıp hem ittifaka Büyükşehir’i hem de ilçe belediyelerinin kazanılmasındaki emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İl başkan yardımcıları ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Başaran, AK Parti'nin siyasetteki rolünü tamamladığını ve İYİ Parti'nin hem Antalya'da hem de Türkiye'de birinci parti olacağını söyledi. Konuşmasının sonunda ise önceki dönem İl Başkanı Ahmet Aydın'a ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  Başaran'dan sonra söz alan Ahmet Aydın ise konuşmasında parti içerisinde oluşturulması gereken birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Aydın, parti yönetiminin yaptığı çalışmaları takdir ile izlediğini, bu çalışmaların birlik içerisinde devam etmesinin önemli olduğunu söyledi. Ülkemizin geçtiği bu kritik sürecin kaygılarını yaşadığı dile getiren Aydın, İYİ Parti iktidarının Türkiye için en hayırlı yönetim olacağını sözlerine ekleyerek Mehmet Başaran'a başarılar diledi.

Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.