AYLİN CESUR O GÖRÜNTÜLE YANIT VERDİ

GÜNDEM 07.03.2020 - 11:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1946+ kez okundu.
 

AYLİN CESUR O GÖRÜNTÜLE YANIT VERDİ

Şehit cenazesinde namaz kılınırken bir anda cemaatin önüne geçip poz veren Aylin Cesur, kendini savundu.

İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur Sosyal medyanın gündemindeni uzun süre işgal etmişti. İdlib'de şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenazesine katılan Cesur, cenaze namazı sırasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmişti. Cesur'un ayrıca  cenazeye giderken giydiği beyaz kürkü ve yaptığı makyajı da tepkileri alevlendirmişti. Aylin Cesur, tepki çeken görüntülerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Cesur yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: NAMAZ BİTTİ SANDIM “Olay günü, şehidimizin cenazesi olduğunu öğrenince Isparta Atabey İlçe Kongresi’nden çıkarak derhal Dinar’a tören alanına geldim. Cemaat saf tutmuştu. Öğrendim ki şehidimizin babası protokolde namazdaydı. Bulunduğumuz yerden orası görülmüyordu. Bekledim. Namaz bitti yönlendirmesiyle taziye için ilerlediğimde bitmediğini, selam verildiğini fark ettim, tereddütte kaldım, duaya katıldım. EDEP DE BİLİRİM TÖRE DE Edep de bilirim, töre de bilirim, iman da bilirim. Kamuoyunun vicdanına arz ederim.”
Şehit cenazesinde namaz kılınırken bir anda cemaatin önüne geçip poz veren Aylin Cesur, kendini savundu.

İYİ Parti Isparta milletvekili Aylin Cesur Sosyal medyanın gündemindeni uzun süre işgal etmişti.

İdlib'de şehit olan Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin'in cenazesine katılan Cesur, cenaze namazı sırasında cemaatin önüne geçerek fotoğraf çektirmişti. Cesur'un ayrıca  cenazeye giderken giydiği beyaz kürkü ve yaptığı makyajı da tepkileri alevlendirmişti.

Aylin Cesur, tepki çeken görüntülerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Cesur yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

NAMAZ BİTTİ SANDIM

“Olay günü, şehidimizin cenazesi olduğunu öğrenince Isparta Atabey İlçe Kongresi’nden çıkarak derhal Dinar’a tören alanına geldim. Cemaat saf tutmuştu. Öğrendim ki şehidimizin babası protokolde namazdaydı. Bulunduğumuz yerden orası görülmüyordu. Bekledim. Namaz bitti yönlendirmesiyle taziye için ilerlediğimde bitmediğini, selam verildiğini fark ettim, tereddütte kaldım, duaya katıldım.

EDEP DE BİLİRİM TÖRE DE

Edep de bilirim, töre de bilirim, iman da bilirim. Kamuoyunun vicdanına arz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.