Bakan Çavuşoğlu'ndan çevre hassasiyeti

SİYASET 06.06.2020 - 00:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2332+ kez okundu.
 

Bakan Çavuşoğlu'ndan çevre hassasiyeti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaylası Söbüçime'ne ait manzara fotoğraflarını, yeğeni ise 3 kuşak birarada notuyla aile fotoğrafı paylaştı.

Her platformda Alanyalı ve Yörük çocuğu olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'ne özel yayla fotoğraf paylaştı. Söbüçimen Yaylası'nda çekilen fotoğraflara bakan Çavuşoğlu, "Doğamızı, çevremizi, güzel vatanımızı ve dünyayı koruyalım" notu yazdı. Bakan Çavuşoğlu bu fotoğrafları paylaşırken yeğeni Okan Çavuşoğlu ise "3 Nesil Birlikte, Yörük Yayalasında" notu ile amcası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve dedesi Osman Çavuşoğlu'nu paylaştı. Haber:  alanyapostasi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaylası Söbüçime'ne ait manzara fotoğraflarını, yeğeni ise 3 kuşak birarada notuyla aile fotoğrafı paylaştı.

Her platformda Alanyalı ve Yörük çocuğu olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'ne özel yayla fotoğraf paylaştı. Söbüçimen Yaylası'nda çekilen fotoğraflara bakan Çavuşoğlu, "Doğamızı, çevremizi, güzel vatanımızı ve dünyayı koruyalım" notu yazdı.

Bakan Çavuşoğlu bu fotoğrafları paylaşırken yeğeni Okan Çavuşoğlu ise "3 Nesil Birlikte, Yörük Yayalasında" notu ile amcası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve dedesi Osman Çavuşoğlu'nu paylaştı.

Haber:  alanyapostasi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.