Başaran’dan, Ramazan Bayramı mesajı

GÜNDEM 11.05.2021 - 22:50, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2809+ kez okundu.
 

Başaran’dan, Ramazan Bayramı mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında başta Antalya halkının olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ülkemizin koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günlerden geçtiğinin altını çizen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bayramlar dostluktur, dayanışmadır, paylaşmadır, birliktir, kardeşliktir, yardımlaşmadır. Ancak son dönemde pandemi nedeniyle yaşanan ekonomik kriz her kesimden vatandaşımızı ciddi anlamda olumsuz etkilemiştir. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu bu önemli sorun, bayram iklimini gölgeleyen kaygıları artırmaktadır. Ülkeyi yönetenlerin, sürekli sorun üreten ve her alanda vatandaşı ihmal eden, halkın inanç ve değerlerini istismar eden yönetim anlayışı nedeniyle toplumsal sıkıntılar, ülkemizin geleceği açısından endişe verici boyutlara tırmanmaktadır” dedi. EKONOMİK SIKINTILAR VURGUSU Hükümetin gerekli önlemleri almadığı ve vatandaşın halinden anlamadığı için ekonomik sıkıntıların insanlarımızı canından bezdirdiğini vurgulayan Başaran, “Bu sıkıntıların kıskacında kıvranan işçi, köylü, esnaf, memur, emekli ve tüm toplum kesimleri bugünkü yaşamından endişeli, yarınlarından umutsuz hale gelmektedir.  Bu nedenle yetim hakkına el uzatılmayan, kul hakkının yenmediği, insanlarımızın kutsal dini duygularının bireysel veya siyasi çıkar hesaplarıyla istismar edilmediği Ramazan Bayramlarında, buluşmak dileğiyle Milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı içtenlikte kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında başta Antalya halkının olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ülkemizin koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günlerden geçtiğinin altını çizen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bayramlar dostluktur, dayanışmadır, paylaşmadır, birliktir, kardeşliktir, yardımlaşmadır. Ancak son dönemde pandemi nedeniyle yaşanan ekonomik kriz her kesimden vatandaşımızı ciddi anlamda olumsuz etkilemiştir. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu bu önemli sorun, bayram iklimini gölgeleyen kaygıları artırmaktadır. Ülkeyi yönetenlerin, sürekli sorun üreten ve her alanda vatandaşı ihmal eden, halkın inanç ve değerlerini istismar eden yönetim anlayışı nedeniyle toplumsal sıkıntılar, ülkemizin geleceği açısından endişe verici boyutlara tırmanmaktadır” dedi.

EKONOMİK SIKINTILAR VURGUSU

Hükümetin gerekli önlemleri almadığı ve vatandaşın halinden anlamadığı için ekonomik sıkıntıların insanlarımızı canından bezdirdiğini vurgulayan Başaran, “Bu sıkıntıların kıskacında kıvranan işçi, köylü, esnaf, memur, emekli ve tüm toplum kesimleri bugünkü yaşamından endişeli, yarınlarından umutsuz hale gelmektedir.  Bu nedenle yetim hakkına el uzatılmayan, kul hakkının yenmediği, insanlarımızın kutsal dini duygularının bireysel veya siyasi çıkar hesaplarıyla istismar edilmediği Ramazan Bayramlarında, buluşmak dileğiyle Milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı içtenlikte kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.