BAŞKAN BÖCEK 209 GÜN SONRA DÖNÜYOR

SİYASET 05.02.2021 - 22:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2406+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÖCEK 209 GÜN SONRA DÖNÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 209 gün sonra pazartesi günü meclisi yönetecek. Mecliste 111 gündem maddesi görüşülecek. Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle uzun bir tedavi süreci geçiren Başkan Böcek, ilk defa kameralar karşısına geçecek.

17 Ağustos 2020 tarihinde koronavirüse yakalandığını açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Her geçen gün durumu ağırlaşan Başkan Böcek’in yoğun bakıma alınmasıyla hastalık süreci uzamıştı. Gittikçe sağlık durumu ağırlaşan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Buradaki tedaviyle Böcek, 108 gün sonra sağlığına kavuştu. 64 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Başkan Böcek, 3 Aralık 2020 yılında taburcu olarak evine geçti. CHP’DEN İSTİFA EDECEĞİ KONUŞULDU Taburcu olur olmaz görevinin başına dönen Başkan Böcek, bazı soruları da beraberinde getirdi. İlk iş olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla genel sekreter yardımcılığı koltuğuna oturan Hüseyin Karakuş’u görevden alan Böcek, Mehmet Hacıarifoğlu’na verdiği başkanvekili yetkilerini elinden aldı. Göreve başladığını açıklayan Böcek, kameralar karşısına geçmeden yayınladığı bir açıklamayla CHP’yi topa tuttu. Açıklamasında, arkasından çevrilen koltuk savaşlarına değinen Böcek’in CHP’den istifa edeceği bile konuşuldu. ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE YER ALDI Daha sonra başkan Böcek’in görevinin başına döndüğünü ifade etmesine rağmen belediyeye uğramadığı için eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. Sadece fotoğraf çekmek için belediyeye gelen Böcek, 13 meclis, 209 gün aradan sonra meclisi yönetecek. Böcek’in yokluğunda hastane süreci boyunca meclisi Mehmet Hacıarifoğlu yönetmişti. Taburcu olduktan sonra ise mecliste başkanlık koltuğuna Böcek’in talimatıyla Deniz Filiz geçmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi 111 gündem maddesi ile pazartesi günü toplanacak. MAHSUM ALTAŞ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 209 gün sonra pazartesi günü meclisi yönetecek. Mecliste 111 gündem maddesi görüşülecek. Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle uzun bir tedavi süreci geçiren Başkan Böcek, ilk defa kameralar karşısına geçecek.

17 Ağustos 2020 tarihinde koronavirüse yakalandığını açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Her geçen gün durumu ağırlaşan Başkan Böcek’in yoğun bakıma alınmasıyla hastalık süreci uzamıştı. Gittikçe sağlık durumu ağırlaşan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Buradaki tedaviyle Böcek, 108 gün sonra sağlığına kavuştu. 64 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Başkan Böcek, 3 Aralık 2020 yılında taburcu olarak evine geçti.

CHP’DEN İSTİFA EDECEĞİ KONUŞULDU

Taburcu olur olmaz görevinin başına dönen Başkan Böcek, bazı soruları da beraberinde getirdi. İlk iş olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla genel sekreter yardımcılığı koltuğuna oturan Hüseyin Karakuş’u görevden alan Böcek, Mehmet Hacıarifoğlu’na verdiği başkanvekili yetkilerini elinden aldı. Göreve başladığını açıklayan Böcek, kameralar karşısına geçmeden yayınladığı bir açıklamayla CHP’yi topa tuttu. Açıklamasında, arkasından çevrilen koltuk savaşlarına değinen Böcek’in CHP’den istifa edeceği bile konuşuldu.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE YER ALDI

Daha sonra başkan Böcek’in görevinin başına döndüğünü ifade etmesine rağmen belediyeye uğramadığı için eleştiri oklarının hedefinde yer aldı. Sadece fotoğraf çekmek için belediyeye gelen Böcek, 13 meclis, 209 gün aradan sonra meclisi yönetecek. Böcek’in yokluğunda hastane süreci boyunca meclisi Mehmet Hacıarifoğlu yönetmişti. Taburcu olduktan sonra ise mecliste başkanlık koltuğuna Böcek’in talimatıyla Deniz Filiz geçmişti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclisi 111 gündem maddesi ile pazartesi günü toplanacak.

MAHSUM ALTAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.