BAŞKAN DÜZEN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 02.08.2020 - 01:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2960+ kez okundu.
 

BAŞKAN DÜZEN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Düzen, “Bayramların bize verdiği en önemli mesajlardan birisi; kavgaları bir kenara bırakıp kardeşliği tesis etmemizdir. İnanıyorum ki bayramlar bu gönül dirilişine vesile olacaktır” dedi.

Başkan Ramazan Düzen, mesajında şunları kaydetti:  "Dünya genelinde ve ülkemizde Covid-19  salgınının gölgesinde eski tat ve heyecanımızdan uzak bir şekilde Kurban Bayramı'na kavuştuk. Bugün adaletsizliği, hırsı, kini, hoşgörüsüzlüğü terkedip yerine kardeşliği, tevazuyu, adaleti, hoşgörüyü tesis etme günüdür. Bu anlayış üzere ifa edeceğimiz kurban ibadetimizin Cenab-ı Hâk katında makbul olmasını diliyorum. Yardımlaşma duygularının en ön plana çıktığı bayram günleri; dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsenmesi gereken günlerdir. Kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılması icap eden günlerdir. Bu manada gönüllerin birbirine yakınlaşmasına vesile olan Kurban Bayramı'nın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Başta ülkemiz olmak üzere yoksullukla ve açlıkla mücadele eden diğer ülkelerinde bu anlamlı günlerde unutulmaması gerekir. Bu ülkelere yardımda bulunma adına faaliyet gösteren tüm yardım kuruluşlarına da teşekkür ediyorum. Bizim halkımız nerede bir mazlum varsa yardımına koşacak, nerede bir mağdur varsa onu kucaklayacak bir geniş yürekliliğe sahiptir. Siyasilere düşen görev, halkımızın sahip olduğu bu asalete uygun bir üslup ve sorumluluk ortaya koymaktır. Kısır çekişmelerle içi boş tartışmalarla vakit harcamak yerine müreffeh, temiz, yaşanabilir bir Antalya, beraberinde büyük Türkiye'yi kurmak ve yeni bir dünya için çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, bütün insanlığın saadetine vesile olmasını Cenab-ı Hâk’tan niyaz ediyorum” dedi.  
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Düzen, “Bayramların bize verdiği en önemli mesajlardan birisi; kavgaları bir kenara bırakıp kardeşliği tesis etmemizdir. İnanıyorum ki bayramlar bu gönül dirilişine vesile olacaktır” dedi.

Başkan Ramazan Düzen, mesajında şunları kaydetti:

 "Dünya genelinde ve ülkemizde Covid-19  salgınının gölgesinde eski tat ve heyecanımızdan uzak bir şekilde Kurban Bayramı'na kavuştuk. Bugün adaletsizliği, hırsı, kini, hoşgörüsüzlüğü terkedip yerine kardeşliği, tevazuyu, adaleti, hoşgörüyü tesis etme günüdür. Bu anlayış üzere ifa edeceğimiz kurban ibadetimizin Cenab-ı Hâk katında makbul olmasını diliyorum.

Yardımlaşma duygularının en ön plana çıktığı bayram günleri; dostluğun, birlik ve beraberliğin önemsenmesi gereken günlerdir. Kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılması icap eden günlerdir. Bu manada gönüllerin birbirine yakınlaşmasına vesile olan Kurban Bayramı'nın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Başta ülkemiz olmak üzere yoksullukla ve açlıkla mücadele eden diğer ülkelerinde bu anlamlı günlerde unutulmaması gerekir. Bu ülkelere yardımda bulunma adına faaliyet gösteren tüm yardım kuruluşlarına da teşekkür ediyorum. Bizim halkımız nerede bir mazlum varsa yardımına koşacak, nerede bir mağdur varsa onu kucaklayacak bir geniş yürekliliğe sahiptir. Siyasilere düşen görev, halkımızın sahip olduğu bu asalete uygun bir üslup ve sorumluluk ortaya koymaktır. Kısır çekişmelerle içi boş tartışmalarla vakit harcamak yerine müreffeh, temiz, yaşanabilir bir Antalya, beraberinde büyük Türkiye'yi kurmak ve yeni bir dünya için çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, bütün insanlığın saadetine vesile olmasını Cenab-ı Hâk’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.