BAŞKAN, ENGELLİ BİREYLERLE...

BELEDİYELER 05.12.2023 - 23:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2496+ kez okundu.
 

BAŞKAN, ENGELLİ BİREYLERLE...

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kemer’de yaşayan engelli bireyler ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Kemer’de Crystal De Luxe Otel’de düzenlenen programa, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Yemek programında masaları tek tek dolaşan Başkan Topaloğlu, engelli bireyler ve aileleriyle sohbet edip, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Engelliler gününün sadece bir gün olmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Engelli bireylere daha iyi yaşam şartları sunmamız lazım. Yarın kimin engelli olup olmayacağı belli olmaz. Her insan bir engelli adayıdır. Kendimizi onların yerine koyup ona göre hareket etmeliyiz. Engelliler için elimizden gelen tüm imkanları kullanmamız gerekiyor.” dedi. Başkan Topaloğlu, engelli bireyleri ve ailelerini ağırlayan Crystal De Luxe Otel müdürü ve çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Engelli bireyler daha sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı içerisinde yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de düzenlenen eğlence programına katıldı. Engelli bireyler, programda müzik eşliğinde gönüllerince dans ederek eğlendi. Bazıları da davul çalarak programa renk kattı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kemer’de yaşayan engelli bireyler ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.
Kemer’de Crystal De Luxe Otel’de düzenlenen programa, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, Mali Hizmetler Müdürü Cemal Şahin, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Yemek programında masaları tek tek dolaşan Başkan Topaloğlu, engelli bireyler ve aileleriyle sohbet edip, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
Engelliler gününün sadece bir gün olmaması gerektiğine dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Engelli bireylere daha iyi yaşam şartları sunmamız lazım. Yarın kimin engelli olup olmayacağı belli olmaz. Her insan bir engelli adayıdır. Kendimizi onların yerine koyup ona göre hareket etmeliyiz. Engelliler için elimizden gelen tüm imkanları kullanmamız gerekiyor.” dedi.
Başkan Topaloğlu, engelli bireyleri ve ailelerini ağırlayan Crystal De Luxe Otel müdürü ve çalışanlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Engelli bireyler daha sonra Mustafa Ertuğrul Aker Parkı içerisinde yer alan Kemer Belediyesi Deniz Kafe’de düzenlenen eğlence programına katıldı.
Engelli bireyler, programda müzik eşliğinde gönüllerince dans ederek eğlendi. Bazıları da davul çalarak programa renk kattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.